5 nye villaer til salg i Nueva Andalucia, Marbella – Bare et par minutter fra Puerto Banus

€1,100,000

Vi er glade for at præsentere Nueva Andalucia Villaer – 5 luksuriøse nye villaer med private pools og haver, der tilbyder spektakulære panoramaudsigter.

exterior interior livingspace otherangle roominside viewtoseaviewtopoolbedroombathroom

Mange af vores bedste boliger er ikke delt med andre mægler kontakte os direkte!

boligerispanien bank image
 

Hver af de fem villaer har 4 soveværelser, 5 badeværelser og et stort bebygget areal på op til 620m², mens beboelsesdelen er oppe på lige så imponerende 380m².

Den store terrasse integreres problemfrit ind i beboelsesdelen gennem store gulv til loft-vinduer, for at maksimere de naturlige lys indfald.

Hvert værelse har et privat badeværelse og tilbyder fantastisk panoramaudsigt. Master soveværelser er udstyret med deres eget omklædningsrum. Men de andre soveværelser har rigeligt plads i de indbyggede skabe.

Alle badeværelser har overdådige finishs med materialer af højeste kvalitet. Med gulvvarme, soft-close toiletsæder og LED oplyste spejle, vil du være i stand til at nyde din afslapnings tid til fulde.

Store terrasser og haver kommer komplet med din egen uendeligheds-pool. Terrasser er delvist overdækket, så du kan nyde solen eller slappe af i skyggen.

Disse ejendomme rummer også store kælder områder for dig at gøre brug af. Der er mange muligheder for at gøre brug af din kælder plads, alt fra et træningscenter, til en sauna, til en bar, til et biograf værelse. Der er forskellige løsninger, der allerede er designet og klar til at blive tilbudt til dig. Området er så stort at listen over muligheder simpelthen er uendelig!

Placeret i Nueva Andalucia på en bjergskråning, er disse ejendomme sydvendt med fremragende udsigt over Middelhavet. Placeringen er kun få minutter fra highlife af Marbella og Puerto Banus, med alle de lokale faciliteter man kan ønske sig næsten lige uden for døren.

Inkludere:
Indhegnet Ferieområde, panoramaudsigt, uendeligheds Pool, sydvendt med havudsigt, Pool LED Lys, gulvvarme, Designer Køkken, Bioethanol Pejs, Porcelanosa Finish, Designer Inventar, LED Belyste Spejle, Individuelt AC Kontrol, Komplet Indbyggede Garderober, Spændbeton

Mere information: Tlf: 00 34 635545451 Email: gs@boligerispanien.dk

Registrer for nyhedsbreve om tvangssalg her!
Nye fantastiske moderne off plan villa i Nueva Andalucia bank repossession image


Område (ikke præcis placering)

Kontakt os om denne ejendom

Namn / Navn*

Email*

Telefon*

Angående?

Forespørgsel

*Obligatoriska uppgifter

Del med venner

Share