Huse til salg i Benalmadena


Huse til salg i Benalmadena

Der er mange grunde til at kunne lide Benalmadena, og mange fra de skandinaviske lander er på udkig efter et hus til salg i Benalmadena Costa eller et hus til salg i Benalmadena Pueblo. Efter mange år som ejendomsmæglere i Benalmadena vil vi gerne fortælle dig nogle få af grundene til, at folk køber ejendom her. En ting, der er bemærkelsesværdig for enhver, der gerne vil købe lejlighed eller hus i Benalmadena, er størrelsen, og også at stedet kan opdeles i fire eller fem forskellige områder, der hver især har deres egne fordele og ulemper.

Hus i Benalmdena – Områderne

Hovedsaligt er områderne hvor vores kunder søger ejendomme til salg i Benalmadena er de følgende:

  1. Benalmadena Costa med den berømte havn ved navn Puerto Marina har fantastiske strande og masser af butikker og restauranter, og hvis du har købt lejlighed eller villa i Benalmadena Costa, kan du gå næsten alle steder hen, du har brug for, og det er faktisk ikke nødvendigt med en bil.
  2. Benalmadena Pueblo er den oprindelige Benalmadena landsby, der ligger omkring 10 minutters kørsel oppe fra strandene og kystens liv og røre. Benalmadena Pueblo har stadig al sin autentiske spanske charme, og den har mange ægte spanske restauranter, og selvom du ikke er ved kysten, er der fremragende offentlig transport, der kan bringe dig ned til stranden og havnen når som helst. Det, der for nogle er negativt her, kunne være, hvis de virkelig ønsker at tage en typisk spansk strandferie, i hvilket tilfælde du virkelig kunne drage fordel af at have en bil. Vi har mange huse til salg i Benalmadena Pueblo, men også lejligheder i samme område.
  3. Arroyo de la Miel. Arroyo de la Miel er en fantastisk by, hvor Benalmadenas hovedbanegård ligger. Arroyo har et fantastisk udvalg af butikker og restauranter og ligger mellem Benalmadena Pueblo på bjergsiden og Benalmadena Costa lige nedenfor. Hvis du søger efter villaer til salg i Benalmadena, er dette område meget attraktivt, og det tegner sig for omkring en tredjedel af alle villaer solgt i Benalmadena.
  4. Torrequebrada og Torremuelle. Søger du efter en lejlighed til salg i Torrequebrada? Eller måske en villa til salg i Benalmdena i området Torremuelle? Disse områder er meget populære blandt folk fra det nordlige Europa, og ejendommene er generelt af meget bedre kvalitet, nyere med større terrasser og bedre udsigter fordi de er bygget mere for nyligt. Det, vi kan lide ved Torrequebrada, er de fantastiske grønne områder og Torrequebrada Golf klub og Casino Hotel, som ligger lige op ad Benalmadenas bedste strande. Torremuelle er mindre men har sin egen banegård, så man kan komme til og fra lufthavnen. Torrequebrada betragtes som værende den luksuriøse del af Benalmadena eller et af de finere områder i dette rejsemål.
  5. Capanillia og Reserva del Higueron er områderne på den vestlige side af Benalmadena. Det, vi godt kan lide ved Capanillia, er, at mange af ejendommene på grund af beliggenheden på bjergsiden har fantastiske udsigter og en fred, der ikke findes i andre områder. Ulempen her er, at en bil er uundværlig. Bed om en opdateret liste over villaer til salg i Capañillia. I dette område har vi ofte tilbagetagelser eller arvsejendomme, som vi ikke fortæller andre mæglere om. Reserva del Higueron er også et af de finere markeder, og dette område, som er et meget moderne og eksklusivt område inden for Benalmadena, har 24-timers sikkerhed ved hovedindgangen, en luksusspa og fitnesshal, samt et femstjernet hotel og andre sportsfaciliteter, og det huser også nogle få luksuslejligheder og rækkehuse med supermoderne miniminimalistisk design og også supermoderne villaer og byboliger. Søger du ejendomme til salg i Reserva del Higueron? Bed os om en opdateret liste over huse i Benalmdena til salg! gs@boligerispanien.dk

LEJLIGHEDER TIL SALG I BENALMADENA  –   VILLAER TIL SALG I BENALMADENA  –  BOLIG I BENALMADENA TIL SALG  –   EJENDOMSMÆGLER I BENALMADENA

opdaterade boliger til salg malaga 2022


215 Properties Found

Række/Byhus til salg i Benalmadena

Benalmadena, Málaga

Flere detaljer

Beskrivelse

The townhouse: -114m2 built (105m2 useful). -2 levels. -2 bedrooms, 1 bathroom and 1 toilet.. -Terraces. -Southwest…

Pris €220,000
Flere detaljer