Villaer til salg Los Monteros


Villaer til salg Los MonterosVillaer til salg Los Monteros

Her finder du et udvalg af villaer til salg i Los Monteros, som inkluderer følgende områder; Rio Real, Bahia de Marbella og Santa Clara. Los Monteros bliver anset for at være en af de mest prestigefyldte områder i Marbella og ligger på den østlige side af Marbella. Los Monteros ligger langs kystvejen, på strandsiden og bjergsiden og er centralt beliggende, med blot 5minutters kørsel til Marbella og La Canada indkøbscenter, samt kun 10minutters til Puerto Banus. På strandsiden finder man to forskellige områder; Los Monteros og Bahia de Marbella, bedre kendt som Los Monteros Playa. På bjergsiden, finder man området, Los Altos de Los Monteros.

I dette eftertragtede område finder man de mest luksuriøse villaer til salg, som er bygget på store grundstykker, for at give privatliv, og så ligger de i gåafstand fra stranden. På bjergsiden af Los Monteros finder man 3 18hullers golfbaner; Marbella Golf, Santa Clara Golf og Rio Real Golf – Alle golfbaner, som har luksus boliger. Los Altos de Los Monteros er et luksuriøst boligområde, fyldt med villaer og luksus lejligheder samt masser af fredet grønne områder. I dette område finder man en af de bedste udsigter i Marbella. Omkringliggende områder: Rio Real, Bahia de Marbella og Santa Clara. I Los Monteros selv der er to meget  forskellige områder for en bolig købere, specielt hvis vi er på udkig efter en villa. Vi har Los Monteros strandside og Los Monteros Bjerg side. Begge har deres fordeler og ulemper. På bjegsiden har man næsten altid en fantastisk panoramisk udsigt over kysten og middlehavet, men ulempen er at en skal have en bil og er afhængig af en bil. På strandsiden kan vi gå til alt og vi er altid meget tæt ved stranden, men ulempen kan være at udsigten er lidt mere begranset.

Hos Innovative Property kan vi hjælpe dig med at finde drømmeboligen i Spanien. Kontakt os nu for at arrangere en fremvisning eller tilmeld dig vores nyhedsbrev for løbende at modtage de nyeste boliger.

Bolig i Los Monteros til Salg  –  Lejligheder i Los Monteros til Salg – Blog om ejendomme til salg i Los Monteros


98 Properties Found

Villa til salg i Santa Clara

Santa Clara, Málaga

Flere detaljer

Beskrivelse

Santa Clara Golf Resort (Marbella East). Immaculately presented semi-detached villa with private…

Pris €749,000
Flere detaljer