Bolig i Miraflores til salg | Spanien


Bolig i Miraflores

Bolig i Miraflores header image

Søger du en bolig i Miraflores eller Riviera del Sol på Costa del Sol.  Vi har et stort udvalg af boliger til salg i Miraflores og også RDE.  Begge to er områder, der ligger nær standen i Mijas Costa, blot 15 minutters kørsel fra Marbella centrum og 10 minutters kørsel fra Fuengirola, ved siden af Calahonda. Over de seneste få år er Riviera del Sol og Miraflores blevet et enormt populært rejsemål for feriegæster fra det nordlige Europa, især englænderne, og for de beboere, der gerne vil tage det første skridt op ad ejendomsstigen. Dette ses i det store antal bebyggelser, der er i dette område. Som resultat af dette er Riviera del Sol blevet et blandet beboelses- og ferieområde med alle de faciliteter og tjenester, der skal til for at nyde livet fuldt ud. Her vil du finde et stort udvalg af banker, restauranter, butikker, supermarkeder og apoteker, som alle ligger ved indkøbscentret. Indkøbscentret i Riviera del Sol kaldes Riviera Plaza og ligger over for Prinsesse Diana Park. Endnu et indkøbsområde i nærheden kaldes Riviera Comercial, hvor der er nogle få internationale restauranter og butikker mere. Ved siden af Riviera del Sol finder vi Miraflores, som er et boligkompleks, der ligger ved stranden. Miraflores er bygget for over 25 år siden, og det er et prisbelønnet byggeri, som er bygget i en typisk andalusisk pueblo stil omgivet af tropiske haver. Miraflores huser også en fremragende golfbane med 18 udfordrende huller.

Innovative Property har et stort udvalg af fantastisk billige ejendomme til salg i Miraflores og Riviera del Sol. Gennemse venligst vores websted for at finde de bedste etværelseslejligheder, lejligheder, taglejligheder, palæer og villaer. Miraflores ligger mellem Fuengirola og Marbella på Costa del Sol. Miraflores er et populært område både for turister og dem der leder efter et permanent hjem. Der er mange faciliteter i området i form af restauranter, barer, supermarkeder og butikker.

Man er blot 25minutter væk fra Malaga lufthavn, 10minutter væk fra Fuengirola og 15minutter fra Marbella og Puerto Banus. Med beliggenhed i hjertet af ”Costa del Golf” er dette område fantastisk til investering af boliger på Costa del Sol. I området finder man mange villaer og nybyggerier. Nærliggende områder: Riviera del Sol, Calahonda, Torrenueva og La Cala de Mijas.

 Lejligheder til salg Miraflores  –  Villaer il salg Miraflores  – Huse til salg i Miraflores


682 Properties Found