Bolig i Benahavis


Bolig i Benahavis header imageBolig i Benahavis

Det hele handler om beliggenhed, beliggenhed, beliggenhed! Benahavis er en smuk spansk bjerg landsby, blot et par kilometer ind i landet fra Puerto Banus og ligger mellem Estepona og Marbella. Hvis man søger et roligt og fredeligt område omringet af naturen og golfbaner er Benahavis stedet! Mindre end 1 time kørsel fra Malaga lufthavn og mellem nogle af de mest prestige fyldte golfbaner på Costa del Sol finder man Benahavis.

Benahavis er fyldt med sublime restauranter og bliver ofte kaldt for Costa del Sols spisestue. Med en hyggelig atmosfære og små spanske gader tiltrækker byen tusinde besøgende hvert år, som kommer for at opleve de små torve, et godt glas rødvin og god mad.

Takket være La Zagaleta Country Club, som er en af de mest eksklusive boligområder i Europa, er Benahavis gået hen og blevet til et meget prestigefyldt område. Dette gør blandt andet også, at Benahavis er en af de mest velhavende kommuner i Andalusien. Hvis du leder efter en luksus villa eller en luksus lejlighed, et charmerende rækkehus med en fantastisk beliggenhed er Benahavis stedet!

Omkringliggende områder: Los Arqueros Golf, La Zagaleta, El Madronal, El Capitan og La Quinta.

opdaterade boliger til salg malaga 2022

Lejligheder ti Salg Benahavis

Villaer til salg Benahavis


676 Properties Found