Bolig i Nueva Andalucia


Bolig i Nueva Andalucia header textBolig i Nueva Andalucia

Nueva Andalucia er et meget attraktivt område for turister og residenter og det er der mange gode grunde til og netop derfor har mange valgt at investere i en bolig i dette område. En af hovedgrunene er selvfølgelig beliggenheden! Alt ligger i gåafstand eller en kort taxa tur væk – man finde både butikker, restauranter, barer og selvfølgelig den kendte og eksklusive havn; Puerto Banus.

Den østlige del af Nueva Andalucia er domineret af golfbaner og er kendt for at være ”golf dalen”, hvorfra man har en spektakulær udsigt over Marbellas berømte bjerg; ”La Concha”. Man finder her nogle af Europas bedste gofbaner, såsom Los Naranjos, Las Brisas, La Quinta Golf og Aloha Golf. Ved alle disse golfbaner finder man luksus boliger i form af lejligheder, rækkehuse og villaer af høj standard.

Der er masser af butikker i Centro Plaza indkøbscentret og mindst ligeså mange eksklusive restauranter, som f.eks. den kendte italienske restaurant Reginas og Restaurant La Sala – man kan faktisk finde mad fra hele verden i Nueva Andalucia.
Tyrefægtningarenaen bliver til tider brugt til koncerter og er om lørdagen bliver de omkringliggende gader benyttet til at afholde marked. Omkring liggende områder: Puerto Banus, San Pedro de Alcantara, Aloha, Las Brisas og Los Naranjos.

Lejligheder til salg Nueva Andalucia

Villaer til salg Nueva Andalucia


1128 Properties Found