Huse til salg i La Cala de Mijas


Søg Huse til salg La Cala de Mijas

La Cala de Mijas er en lille fiskerby, beliggende i området Mijas Costa, blot 7min syd for Fuengirola og 20min fra Malaga lufthavn. Ligesom de fleste kystbyer på Costa del Sol, er dette et meget populært område for turister og La Cala er indenfor de sidste par år blevet til en af favorit destinationerne for europæiske investorer og private der søger den permanente drømmebolig eller blot en feriebolig i Spanien.

Byen i sig selv har opnået at bevare den andalusiske stil og charme, hvilket er en af grundende til at folk tager dertil. Der er masser af faciliteter i byen, i form af banker, barer, skønhedssaloner, læger, apoteker, skoler, lokale og internationale restauranter, supermarkeder og golfbaner – i bund og grund er der alt, hvad man behøver.

Onsdage og lørdage er der et stort og populært marked, som sælger lokale produkter og håndværk – selvfølgelig kan man her også købe de sædvanlige souvenirs. Strandene ved La Cala er velholdte og kun kort gåafstand fra selve byen. Hvadend du leder efter en feriebolig eller en permanent bolig, vil La Cala de Mijas være et godt valg. Omkringliggende områder: El Chaparral, La Cala Golf og Torrenueva.

bolig i la cala til salghttps://for-sale-marbella.com/da/boliger-til-salg/bolig-mijas-costa/ejendomme-la-cala/


1 Property Found