Bolig i Cabopino


 

Bolig i Cabopino

Cabopino, bedre kendt som Cabopino Havn, er en lille hyggelig havn, beliggende mellem Marbella og Fuengirola. Cabopino har fantastiske sandstrande (heriblandt også en nudiststrand) på begge sider af havnen medhyggelige strandbarer (chiringuitos). Området har vedligeholdt landsby atmosfæren og er meget naturpræget med masser af træer og sandbakker.

Cabopino Havn er lille og hyggelig, hvis man sammenligned med Puerto Banus eller Marbella Sportshavn. Havnen har en håndfuld gode restauranter, som jævnligt bliver besøgt af både de lokale og turister. Man har mulighed for at opleve en meget afslappet atmosfære, specielt om aftenen, når havnen bliver lyst op.

Med sin helt egen golfbane med 18huller, er dette et område, der tiltrækker masser af folk, med interesse i at investere i en bolig både som feriebolig, permanent hjem og til udlejning. Cabopino er et charmerende område, som de omkringliggende områder også nyder godt af; Riviera del Sol, Calahonda, Elviria, Miraflores, Artola og Las Chapas.

boliger i cabopino til salg

Lejligheder til salg Cabopino

Villaer til salg Cabopino


230 Properties Found

Lejlighed til salg i Cabopino

Cabopino, Málaga

Flere detaljer

Beskrivelse

Fantastic luxury beachfront apartment in Cabopino, with panoramic sea views. Counting 3 bedrooms…

Pris €1,100,000
Flere detaljer