Bolig i Los Monteros


Bolig i Los Monteros header image

Bolig i Los Monteros

Los Monteros betragtes som et af de mest prestigefyldte boligområder i Marbella og det er lokaliseret på den østlige side af Marbella og kun 5 minutter fra Marbella centrum. Er du på udkig efter en bolig i Los Monters?  Neden under er et udvalg af flere hundrede ejendomme til salg i Los Monteros og i områder rundt omkring ligesom huse til salg Santa Clara Golf, villaer og lejligheder til salg i Bahia de Marbella og Rio Real. Los Monteros er delt af den kystnære motorvej, til to forskellige områder, en strandside og en bjergside. Los Monteros er centralt beliggende, kun 5 minutters kørsel fra Marbella centrum og La Cañada Shopping Centre og kun 10 minutters kørsel fra Puerto Banús. På strandsiden finder vi to forskellige områder, Los Monteros og Bahia de Marbella. De betegnes som ét og er lokalt kendt som Los Monteros Playa. På bjergsiden, oppe i bjergene, finder vi området kendt som Los Altos de Los Monteros. Los Monteros som et område begyndte at blive udviklet i 1960’erne. Siden de tidlige dage har dette område været berømt for at være hjemsted for en af de mest emblematiske hoteller på Costa del Sol. Los Monteros Hotel blev bygget her i 1962 og denne placering blev valgt ud fra sine smukke sandstrande. I dette eftertragtede område finder vi de meste luksuriøse villaer, der er blevet bygget på relativet store grunde for at bevare privatlivets fred og ligger i gåafstand til stranden.

Bahía de Marbella er beliggende på den vestlige side i forhold til Los Monteros Hotel. Dette indhegnede område med 24 timers sikkerhed, tilbyder både villaer og luksuslejligheder. Villaerne er for nyligt bygget og har en eksklusiv karakter. I dag er der meget få tomme byggegrunde til salg. Det høje niveau af kvalitets konstruktioner opretholdes gennem Los Monteros Playa. På denne strandside ligger der er nogle fantastiske lejligheder og penthouses i områder som La Reserva de Los Monteros og Los Monteros Palm Beach.

På bjergsiden af Los Monteros finder vi tre 18-hullers golfbaner og Los Altos de Los Monteros oppe i bjergene. Omkring Marbella Golf Course, Santa Clara Golf Course og Rio Real Golf Course er der nogle fremragende kvalitets bygget ejendomme i lukkede urbaniseringer. Los Altos de Los Monteros er en luksuriøs bjergskrånings urbanisering af palæer og luksuslejligheder, med relativ lav-konstruktion og høj tæthed af grønne fredet områder. Her vil man finde muligvis den bedste udsigt ud over Marbella.

Los Monteros er også hjemsted for Hospital Costa del Sol (den største på kysten), som ligger lige på udgangen af Los Monteros og er kendt som et af de sundhedscentre på Costa Del Sol med højest kvalitet.

Dette er meget efterspurgt af folk der er på udkig efter et roligt sted med en eksklusiv karakter, og det er meget populært med permanente beboere lige såvel som sommerhusejere.

Innovative Property har et stort udvalg af boliger til salg i Los Monteros (Marbella), Bahia de Marbella og Los Altos de Los Monteros, herunder i populære urbaniseringer som Santa Clara og Rio Real. Uanset om du overvejer at købe en lejlighed i Los Monteros fra banken, en luksus strandside lejlighed, et penthouse eller en villa, så har vi adgang til alle tilgængelige boliger til salg i dette område. Så kontakt os for nærmere oplysninger om aktuelle boliger og priser.

 

boliger til salg i malaga

Lejligheder til salg Los Monteros Villaer til salg Los Monteros  Ejendomsmægler i Marbella


443 Properties Found

Lejlighed til salg i Río Real

Río Real, Málaga

Flere detaljer

Beskrivelse

Mellemetagelejlighed, Río Real, Costa del Sol. 3 Soveværelser, 3 Badeværelser, Bebygget areal 159…

Pris €695,000
Flere detaljer