Bolig i Calahonda


Bolig i Calahonda header image

Bolig i Calahonda

Calahonda er det største ejendomsområde du vil finde mellem Marbella og Fuengirola, det tilhører kommunen Mijas på Costa del Sol. Mange fra Danmark, Norge, Belgium, England og andre lander har købte bolig i Calahonda og finde området virkelig attraktiv. Her finder du et komplet udvalg af boliger til salg i Calahonda, herunder lejligheder, penthouses, rækkehuse og villaer der strækker sig fra stranden og til bjergene. De fleste besøgende på denne del af kysten er fra nordeuropæiske lande; dette er det perfekte sted hvis du søger en international atmosfære i solen og tæt på faciliteter. På den anden side, hvis du foretrækker noget lidt mere traditionelt spansk, så er der andre alternativer og muligheder der kunne være bedre for dig.

Det vigtigste område af Calahonda som har mange restauranter og butikker med store muligheder for shopping, spise ude og underholdning, lokaliseret lige ved El Zoco’s kommercielle centrum i Calahonda. Andre kommercielle områder i Calahonda omfatter Doña Lola ved stranden, der har et par barer og restauranter. Los Olivos kommercielle centrum ligger bag El Zoco og inkludere et supermarked, barer, banker og et par andre butikker og det kendte område Calypso som også inkludere flere butikker. Der er også den fremragende Club del Sol, som har fitnesscentre, tennis, roning, swimmingpools og aerobic.

Da de fleste ejendomme i dette område har tendens til at være sommerhuse og dette område ikke blev udviklet til at være et eksklusivt område, så er ejendomme til salg her afgjort mere overkommelige. Denne placering er ideel for unge par, familier, pensionister og alle der generelt ønsker at købe en feriebolig til en meget overkommelig pris.

 boliger til salg i calahonda

 

Innovative Property har et bredt udvalg af  ejendomme til salg i Calahonda som ligger på stranden i Calahonda, samt på bjergsiden hvor de fleste ejendomme har en fantastisk havudsigt. Du vil også finde et fantastisk udvalg af byhuse nær La Siesta og Miraflores Golf baner.

Lejligheder til salg Calahonda – Villaer til salg  –  Huse i Calahonda til Salg  Dansk ejendomsmægler i Calahonda – Blog om lejligheder i Calahonda til salg

 


708 Properties Found

Villa til salg i Calahonda

Calahonda, Málaga

Flere detaljer

Beskrivelse

Incredible project currently in process on the beachfront in Calahonda, Mijas Costa.…

Pris €3,000,000
Flere detaljer

Lejlighed til salg i Calahonda

Calahonda, Málaga

Flere detaljer

Beskrivelse

FANTASTIC APARTMENT WITH PANORAMIC VIEWS, IN CALAHONDA. IDEAL INVESTMENT! Renovated south-facing apartment located…

Pris €165,000
Flere detaljer