Lejligheder til salg i Los Monteros Marbella


Lejligheder til salg Los Monteros

Lejligheder til salg i Los Monteros

Her finder du et udvalg af lejligheder til salg i Los Monteros samt mange penthouse lejligheder og rækkehuse til salg. Neden under har vi også inkluderet de følgende områder; Rio Real, Bahia de Marbella og Santa Clara.  Los Monteros ligger central, blot 5 minutters kørsel fra Marbella Centrum og La Cañada Indkøbscenter og blot 10 minutters kørsel fra Puerto Banús. På strandsiden finder vi to forskellige områder, Los Monteros og Bahia de Marbella. De omtales gerne som et sted og er lokalt kendt som Los Monteros Playa. På bjergsiden, oppe i bakkerne, ligger det område, der kaldes Los Altos de Los Monteros.

Los Monteros begyndte at udvikle sig som område i 1960erne. Siden tidlige tider var dette område berømt for at være hjem til et af de mest symbolske hoteller på Costa del Sol. Los Monteros Hotel blev bygget her i 1962 og dette sted blev valgt for dets smukke sandstrande. I dette eftertragtede område findes der mest luksusvillaer, der blev bygget på noget større grunde for at give mere privatliv og hvorfra man kan gå til stranden. Los Monteros betragtes som et af de mest prestigefyldte områder i Marbella, og det ligger øst for Marbellas bymidte. Los Monteros er gennemskåret af kystlandevejen, hvilket opdeler den i to forskellige områder, strandsiden og bjergsiden.

På bjergsiden af Los Monteros ligger der tre 18-hullers golfbaner og Los Altos de Los Monteros oppe i bakkerne. Omkring Marbella golfbanen, Santa Clara golfbanen og Rio Real golfbanen er der nogle fremragende ejendomme af høj kvalitet i lukkede byområder.  Bahía de Marbella ligger på vestsiden af Los Monteros Hotellet. Dette lukkede boligkompleks med sikkerhedsvagter 24 timer i døgnet byder både på villaer og luksuslejligheder. Villaerne er blevet bygget for nylig og meget eksklusiv stil. I dag står der meget få tomme grunde til salg. Det høje niveau af kvalitetskonstruktion vedligeholdes gennem Los Monteros Playa. På dette sted på strandsiden er der nogle fantastiske lejligheder og taglejligheder i bebyggelser som La Reserva de Los Monteros og Los Monteros Palm Beach.

Los Monteros i Marbella

Los Altos de Los Monteros er et luksuriøst byområde på bjergsiden af palæer og luksuslejligheder med ret spredt bebyggelse og med tæt beliggende grønne beskyttede områder. Det er nok her, man kan finde de bedste udsigter over Marbella. Los Monteros er også hjem til Hospital Costa del Sol, det største på kysten, som ligger lige efter afkørslen til Los Monteros exit og er kendt for at være et af Solkystens allerbedste sygehuse.  Los Monteros er meget eftertragtet af folk, der søger et stille sted med en eksklusiv stil, og det er lige populært blandt fastboende og ferieboligejere.

Innovative Property har et fantastisk udvalg af ejendomme til salg i Los Monteros (Marbella), Bahia de Marbella og Los Altos de Los Monteros, blandt andet i populære byområder som Santa Clara og Río Real. Uanset om du overvejer at købe et nedsat nybyggeri, en lejlighed eller en taglejlighed ved stranden, en luksusvilla eller et palæ, har vi adgang til alle tilgængelige ejendomme, der er til salg i dette område, så kontakt os for detaljer om tilgængelighed og priser i øjeblikket. Hvis du er på udkig efter lejligheder til salg i Los Monteros Marbella bed om en opdateret liste på email.

Bed om vores tvangssalgliste eller tilmeld dig vores nyhedsbrev for løbende at modtage de nyeste boliger og holde dig opdateret omkring boligmarkedet på Costa del Sol.

Huse til salg Los Monteros  –  Villaer til salg Los Monteros – Bolig til salg i Los Monteros –  Dansk ejendomsmægler i Los Monteros – Penthouse i Los Monteros

 


292 Properties Found

Lejlighed til salg i Río Real

Río Real, Málaga

Flere detaljer

Beskrivelse

Mellemetagelejlighed, Río Real, Costa del Sol. 3 Soveværelser, 3 Badeværelser, Bebygget areal 159…

Pris €695,000
Flere detaljer