Villaer til salg Marbella


Villaer til salg Marbella header imageVillaer til salg Marbella

Her finder du et udvalg af villaer til salg i Marbella, som inkluderer følgende områder; Puerto Banus, Los Monteros, Rio Real, The Golden Mile, Sierra Blanca og Nagueles. Hos Innovative Property kan vi hjælpe dig med at finde din drømme villa i Marbella. Vi holder nøgler for op til flere spanske banker – tilmeld dig vores nyhedsbrev for løbende at modtage tvangssalg.

Marbella er et af de vigtigste turistområder på Costa del Sol og i løbet af året bliver det også til en international turistattraktion, primært på grund af sit fantastiske mikroklima og fremragende infrastruktur. Det ligger mellem byerne Mijas Costa og Estepona, mellem Middelhavet og ved foden af Sierra Blanca, på den vestlige del af Costa del Sol. Marbella er opdelt i tre forskellige distrikts områder: Marbella øst, Marbella centrum og Marbella vest.

Marbella øst er bestående af Artola, Cabopino, Carib Playa, Costabella, Marbesa, Hacienda Las Chapas, Elviria, El Rosario, Los Monteros og Rio Real. Dette område af kysten er kendt for sine dejlige sandstrande og betragtes som et af de bedste områder på Costa del Sol med de smukke og rolige boligområder. I områder ligesom Costabella finde vi mange villaer til salg i Marbella af en mindre storrelse.

I Marbella vest finder vi Puerto Banús, Nueva Andalucia, San Pedro de Alcántara, Guadalmina Alta og Guadalmina Baja. Dette område er kendt for at være en millionær legeplads og for at have den højeste koncentration af top kvalitets golfbaner i Europa. Området er også kendt for at have nogle af de mest eksklusive designerbutikker og for dens glamourøse natteliv.

Marbella centrum er bestående af Casco Antiguo (Old Town) i Marbella, Sierra Blanca og The Golden Mile. I den gamle bydel i Marbella finder vi de gamle bymure, den mauriske borg, det berømte Plaza de Los Naranjos (Orange Square), rådhuset (bygget i 1568) og det smukke kapel i Santiago. Her er der en labyrint af små gader fyldt med tapas-barer, restauranter og butikker. Et andet berømt område i den gamle bydel er La Alameda Park, som er fyldt med eksotiske planter og træer. Hvis man tager derfra og ned mod syd, så finder vi Paseo Marítimo (Promenade), der betragtes som en af de smukkeste af den slags på kysten. Dette område af Marbella er mest populært blandt de lokale beboere. Man kan ikke omtale Marbella centrum, uden at nævne The Golden Mile. The Golden Mile er kendt for at være hjemsted for de mest emblematiske hoteller i Marbella såsom Marbella Club Hotel, Puente Romano Hotel og udover at være hjemsted for nogle af de mest eksklusive ejendomme på Costa del Sol, så huser området også et palæ ejet af Saudi Arabian’s kongelige familie.

Villa i Marbella

En anden populñr område hvor flere danske har købte en villa i Marbella ligger oven for centrum af Marbella og The Golden Mile, finder vi urbaniseringen af Sierra Blanca, som er placeret ved foden af La Concha bjerget. Dette eksklusive område er meget populært på grund af sin lave byggestil, nærhed til byens centrum og på grund af det faktum at de fleste ejendomme inkludere den mest imponerende udsigt. Selvom vi i dette område hovedsageligt finder selvstændige villaer, så dukker der dog et par nye projekter op rundt omkring hvor vi kan finde luksus rækkehuse og komplekser med forbløffende lejligheder.

Uanset om du overvejer at købe en ferielejlighed på stranden, et penthouse med havudsigt, et rækkehus i et lukket område, en luksus villa til permanent opholdstilladelse eller en byggegrund, så har Innovative Property det bredeste udvalg af kvalitets ejendomme til salg i Marbella, hvor der tages højde for enhver smag og pengepung.

SE OGSÅ:   Villaer i Cabopino til salg –  Villaer i Elviria til salgVillaer i Nueva Andalucia til Salg – Villaer til salg i Los Monteros Marbella


1972 Properties Found

Villa til salg i El Rosario

El Rosario, Málaga

Flere detaljer

Beskrivelse

Villa - Individuel, Marbella, Costa del Sol. 9 Soveværelser, 9 Badeværelser, Bebygget areal…

Pris €2,400,000
Flere detaljer

LUKSUS MARBELLA GOLF VILLA

Ctra. N-340, Km. 187,5, 29603 Marbella, Málaga, Spain

Flere detaljer

Beskrivelse

Villa til salg i Santa Clara Golf Marbella - et af mange…

Pris €499,000
Flere detaljer

Villa til salg i Aloha

Aloha, Málaga

Flere detaljer

Beskrivelse

This fantastic house is an outstanding example of how a modern technology…

Pris €4,250,000
Flere detaljer

Villa til salg i Marbella

Marbella, Málaga

Flere detaljer

Beskrivelse

Charming semi-detached house located in a consolidated residential area called Bellavista, 5…

Pris €483,500
Flere detaljer

Villa til salg i Selwo

Selwo, Málaga

Flere detaljer

Beskrivelse

Detached Villa, Selwo, Costa del Sol. 5 Bedrooms, 7 Bathrooms, Built 360 m²,…

Pris €850,000
Flere detaljer

Villa til salg i Bel Air

Bel Air, Málaga

Flere detaljer

Beskrivelse

Individuel Villa, Bel Air, Costa del Sol. 4 Soveværelser, 2.5 Badeværelser, Bebygget areal…

Pris €1,399,000
Flere detaljer

Villa til salg i El Paraiso

El Paraiso, Málaga

Flere detaljer

Beskrivelse

Beautiful four bedroom, four bathroom (plus cloakroom) family home in prestigious area…

Pris €1,890,000
Flere detaljer