Om Os – Ejendomsmægler Spanien


Hvorfor vælge os?

1. Adgang til de allerbedste bolig-køb på Costa del Sol

2. Vi er åbne 7 dage om ugen

3. Flersprogede ansatte, som taler dit sprog

4. Adgang til de bedste Dansk advokater i Malaga

5. Hjælp med finansiering og lån på dansk

6. Gratis lift til fra lufthavnen

7. Hjælp med hotel rabatter & booking

8. Den største samling af boliger på hele Costa del Sol

9. Nye projekter og nye lejligheder i Spanien

10. Billige boliger i Spanien og tvangssalg

ejendomsmægler malaga spanien

Ejendomsmægler  Spanien – Costa del Sol

Innovative Property er førende danske ejendomsmæglere i Malaga Spanien. Med et internationalt team af dansk, svensk, Norsk, fransk og engelsk medarbejder og alle med mange år kendskab til ejendomsmarkedet på Costa del Sol. Vi har to kontorer i nøgleområder på Costa del Sol, og vi er ejendomseksperter i Marbella, Benalmadena, Puerto Banus, Calahonda, Fuengirola og alle de omkringliggende områder. Vi arbejder ikke øst for Malaga. Men hvis du ville finde en dansk ejendomsmægler i Fuengirola eller en ejendomsmægler i Marbella kan vi virkelig hjælpe. I modsætning til mange af vores konkurrenter er vi også officielt registrerede ejendomsmæglere i Spanien, registreret hos den spanske regering.  Vi har været registreret her i over 10 år. Og har solgte mere boliger til skandinavere i Costa del Sol end alle vores konkuranter.

Vi er specialister i at finde den bedste i luksus boliger, nye boliger i spanien, men også tvangssalg og billige boliger i spanien.

Hovedkontor

registromalaganew

Partners

nykredit i spanien

Ejendomsmægler på Costa del Sol Spanien

Gary Stevenson har mange års erfaring som ejendomsmægler på costa del sol i boligmarkedet i Marbella området og resten af Costa Del Sol. Over årene har han udviklet et stærkt netværk af kontakter med banker, advokater og andre agenter som gør det muligt for ham at finde de bedste boligkøb og have fingeren på pulsen af boligmarkedet. Gary er også multisproget og taler spansk, engelsk og dansk, og desuden godt svensk og norsk, sprogkundskaber baseret på studier og praksis via mange års direkte kontakt med klienter.

dansk ejendomsmægler costa del sol Isabella er fra danmark, men har boet 25år på Costa del Sol.  Isabella arbejder hårdt for at finde præcis det I leder efter og er altid klar til at rådgive omkring boligkøb i Spanien. Med sit åbne sind og store gåpåmod, er I altid sikret en god oplevelse og indsigt i Costa del Sol. Isabella taler dansk, engelsk og kan kommunikere på norsk, svensk og spansk.

anders ejendomsmægler malagaAnders kommer fra Danmark, men forelskede sig i det internationale miljø på Costa del Sol. Han taler både dansk, engelsk og ved at lære det spanske sprog. Han elsker at møde nye mennesker, og er altid klar på at hjælpe.

Marijke er svensk-hollandsk og har mange års erfaring på Costa del Sol, og taler engelsk, svensk og hollandsk og, igen, hun arbejder intensivt på at finde de bedste køb for hendes klienter.dish / Dutch mix with many years experience on the Costa del Sol.

Louise har boet i spanien i over 15 år og har en Master of Business Economics. Louise har flere års erfaring som ejendomsmægler hvor hun har arbejdet med både udlejing og salg i Marbella, Puerto Banus. Louise kender områderne mellem La Cala de Mijas og Estepona.

Fergus har mange års erfaring somejendomsmægler i spanien med boligmarkedet på Costa Del sol, han er karakteriseret af en afslappet personlighed men arbejder meget intensivt på at finde de bedste køb for hans klienter

Beatriz er en af tre listings personner ansñt hos Innovative Property. Hendes job handler om at finde billige boliger fra spanske ejer og spanske banker. Hun kommer originalt fra Argentina hvor hun har arbejdet som Advokat. Beatriz har boet i Spanien siden 2002 og elsker den Andalusiske livstil.

Sabine er oprindeligt fra Frankrig, men er opvokset I Belgium. Hun har boet I Spanien I mange år og elsker varmen. Hun er kontorets praktiske gris og hjælper til med det administrative. Hun taler flydende Fransk, engelsk, spansk og har kendskab til tysk.

Silvana kommer fra Argentina, men har boet flere `r i Spanien og er spansk gift med en kendt spansk arkitekt. Silvana har arbejdet i den spanske bolig market i over ti `r og er meget dygtig til at finde de gode emner fra spanske ejer.