Bolig I La Cala


opdaterade boliger til salg malaga 2022Bolig I La Cala header imageBolig I La Cala de Mijas

Vi har et stort udvalg af ejendomme til salg i La Cala på Costa del Sol.  Hvus du er på udkig efter en bolig i La Cala kan du søge i blandt vores bolig database, men vi kan også anbefale at du sende os en email og bede om en opdaterede liste over de bedste lejligheder og huse til salg i la Cala.   Området La Cala de Mijas (Mijas bugten), som lokalt kaldes La Cala, er et resort, der ligger mellem Fuengirola og Marbella, og den hører under Mijas kommune.  La Cala var oprindeligt en landbrugs- og fiskerlandsby, der åbnede sine døre til turismen i 1960’erne, som de fleste andre resorter på det vestlige Costa del Sol. I dag er turismen den vigtigste industri i dette område. På trods af dette, og på trods af, at det er blevet et meget internationalt område, er det lykkedes byen at beholde den karakter og charme, der hører en relativt lille andalusisk fiskerlandsby til, mens andre områder på kysten har været i rivende udvikling.  I La Cala har du alt, hvad du får brug for i dagligdagen, herunder banker, barer, skønhedssaloner, læger, apoteker, lokale og internationale restauranter, såvel som supermarkeder. Hver onsdag morgen vil du finde et fremragende friluftsmarked lige uden for La Cala, hvor lokale landmænd og håndværkere sælger deres varer.

De lange strande i dette område er velholdte, rene og sandet er kendt for at være blødt og gyldent. Der er nogle få charmerende chiringuitos (strand barer), hvor man kan køle af efter en lang dag på stranden. Uanset om du søger en feriebolig eller fast beboelse, er La Cala et fantastisk rejsemål med fremragende faciliteter. Landsbyen ligger få minutter fra en af områdets bedste golfbaner. Uanset om du overvejer at købe en nedsat nyere bebyggelse eller en billig ældre ejendom, har Innovative Property de bedste ejendomme til salg i Costa del Sols La Cala de Mijas, herunder i nærliggende områder og bebyggelser som El Chaparral, La Cala Hills og La Cala Golf.

Kontakt os i dag, hvis du ønsker at modtage flere oplysninger om La Cala de Mijas eller hvi du er interesseret i ejendomme til salg i La Cala (Costa del Sol).

 

Lejligheder til salg La Cala de Mijas – Villaer til salg La Cala de Mijas  – Huse i La Cala til salg – Ejendomsmægler i La Cala


658 Properties Found

Lejlighed til salg i Torrenueva

Torrenueva, Málaga

Flere detaljer

Beskrivelse

Mellemetagelejlighed, Torrenueva, Costa del Sol. 2 Soveværelser, 1 Badeværelse, Bebygget areal 53 m²,…

Pris €121,500
Flere detaljer