Ejendom i Fuengirola til salg


Bolig i Fuengirola header image

Ejendom i Fuengirola

En af de vigtigste grunde til, at folk vælger at købe en ejendom i Fuengirola, er fordi, de kan lide følelsen af at være i en større by. Man får den rare følelse af, at alt er lige ved hånden, såsom restauranter, banker, butikker og offentlig transport, mens man stadig har Middelhavets strande lige uden for døren. Byen Fuengirola er også attraktiv, da der næsten altid er masser af mennesker til stede hele året rundt, selv i vintermånederne.  Fuengirola kan også nås med tog direkte fra lufthavnen i Malaga og byen har rent faktisk tre banegårde. Der er tre hovedområder, der er attraktive for klienter, der søger efter lejligheder til salg i Fuengirola, og disse områder vil blive kort beskrevet nedenfor. Vi har Fuengirola centrum og den vestlige del, og på østsiden af Fuengirola har vi Los Boliches og Torreblanca.

Områder inden for Fuengirola

  1. Fuengirola centrum og vest. Området omkring Fuengirolas centrum og den vestlige side er meget populære og travle områder med den største busstation og masser af butikker, restauranter og banker, der giver masser af liv og røre hele ugen. Dette er også området, hvor de fleste af de mere støjende værtshuse og diskoteker ligger. Dette område huser også Fuengirola Marina og forskellige gode strande med dejlige restauranter og ishuse, der alle ligger langs strandpromenaden og strandvejen, der kaldes Paseo Maritimo. Med de mere stille områder og bedste strande, der ligger længere sydvest fra Myramar indkøbscenter og ned til Fuengirola slottet på stranden. Generelt er de lejligheder og taglejligheder, der er til salg i Fuengirola langs stranden, meget dyre sammenlignet med lejligheder af samme størrelse, der ligger længere fra havet.
  2. Los Boliches er som en by i sig selv med sit helt eget centrum med supermarkeder, banker og fantastiske restauranter og hoteller, samt, selvfølgelig, sin helt egen banegård. Los Boliches har også sin egen del af den 11 km lange Paseo Maritimo / strandpromenade. For 20 år siden, var dette faktisk det vigtigste samlingssted for udlands-skandinaver, der gerne ville købe ejendomme på Costa del Sol og mange fra Danmark, Sverige og Finland købte ejendomme her i Boliches. Der findes stadig mange danske restauranter og finske eller danske bagerier osv. i dette område, selvom supermarkederne ikke sælger så mange danske produkter nu, da mange skandinaver er flyttet ud i andre områder længere nede af kysten såsom Calahonda eller Marbella. Mange af ejendommene til salg i Los Boliches, såsom de lejligheder, der er til salg i Fuengirola, ligger i højhuse, da der ikke findes mange parcelhuse i denne del af Fuengirola. Ligesom i Fuengirola koster lejligheder, der er til salg i Boliches på stranden normalt meget mere end ejendomme af samme størrelse i andre dele af Los Boliches.
  3. Torreblanca. Torreblanca er meget mere bakket end sine relativt flade naboområder, og der er også en større koncentration af rækkehuse og villaer, især når man kører op ad de snørklede veje, der går op ad bakken. Torreblanca har også sin egen banegård og nogle få hoteller og en mindre del af den samme strandpromenade, samt gode strande, men der er ikke rigtig en bymidte som sådan, og i mange tilfælde vil det sikkert være en fordel at have bil, da skråningen kan være meget stejl, specielt i den spanske sommervarme. Mange skandinaver og briter, såvel som spanioler, har købt hus i Torreblanca, og her kan vi normalt finde nogle gode hus til salg til ret lave priser.

Typiske omkostninger ved at eje en ejendom i Fuengirola.

Årlig kommunalskat – Treværelses lejlighed omkring 80 m2 = €580 om året. *Afhænger af ejendomsværdien.

Lokale gebyrer: Et typisk månedligt fællesgebyr for ovennævnte ejendom ville være €70 euro om måneden eller €140 om måneden, hvis komplekset har parkering og svømmebassin.  *Afhænger af ejendomsværdien.

Fordelagtige punkter ved at købe ejendomme i Fuengirola: Fantastiske strande og meget nem adgang med offentlig transport direkte til og fra lufthavnen og alt lige ved hånden. Stadig gode priser i 2016/2017 sammenlignet med toppriser i 2006.  

Negative punkter ved at købe boliger i Fuengirola:  Det synes, at man mærkede den seneste finanskrise mere i Fuengirola end i andre dyrere områder. Generelt er mange lejligheder i Fuengirola til salg liggende i ældre høje bygninger med meget begrænset udendørsplads, mere begrænsede udsigter og mindre terrasser. Fuengirolas centrum kan være ret støjende i weekenden, især om aften med fordrukne mennesker sent fredag og lørdag aften.  Fuengirola er en af de mest populære ferie destinationer på Costa del Sol og ligger mellem Benalmadena og Calahonda. Det er en attraktiv ferie destination, som siden 60erne er gået fra at være en lille fiskerby til at være en af de største byer på solkysten. Der er mange attraktioner og faciliteter i og omkring Fuengirola, hvoraf den største og mest populære er den 8km lange sandstrand og strandpromenade. Fuengirola har alt at byde på; restauranter, barer, biograf, legepladser, diskoteker samt Miramar centret, som er et stort shopping center.

Fuengirola og de omkringliggende områder; Los Boliches, Los Pacos og Torreblanca er alle meget attraktive områder at købe bolig i, da man er tæt på offentlig transport i form af busser og tog, som gør det let at komme til både Marbella, Malaga centrum og Malaga Lufthavn. Los Boliches / Torreblanca / Carvajal.  Innovative Property er førende ejendomsmægler i Fuengirola og flere af vores medarbejder bor og ejer her i byen og kan virkelig guider jer med at finde den bedste mulig bolig.  Vi har også mange ejendomme til salg i Fuengirola som ikke ligger på databasen og som ikke deles med andre ejendomsmægler ligesom dødsbo og ejendomme fra bankerne i Spanien.

opdaterade boliger til salg malaga 2022

 

Lejligheder til salg Fuengirola  – Villaer til salg Fuengirola  –  ejendomsmægler i Fuengirola – Huse i Fuengirola til salg

 


1414 Properties Found

Lejlighed til salg i Fuengirola

Fuengirola, Málaga

Flere detaljer

Beskrivelse

Mellemetagelejlighed, Fuengirola, Costa del Sol. 2 Soveværelser, 1 Badeværelse, Bebygget areal 67 m²,…

Pris €110,000
Flere detaljer

Lejlighed til salg i Fuengirola

Fuengirola, Málaga

Flere detaljer

Beskrivelse

Mellemetagelejlighed, Fuengirola, Costa del Sol. 1 Soveværelse, 1 Badeværelse, Bebygget areal 47 m²,…

Pris €138,000
Flere detaljer

Lejlighed til salg i Fuengirola

Fuengirola, Málaga

Flere detaljer

Beskrivelse

Mellemetagelejlighed, Fuengirola, Costa del Sol. 2 Soveværelser, 2 Badeværelser, Bebygget areal 78 m²,…

Pris €259,000
Flere detaljer

Lejlighed til salg i Fuengirola

Fuengirola, Málaga

Flere detaljer

Beskrivelse

Mellemetagelejlighed, Fuengirola, Costa del Sol. 1 Soveværelse, 1 Badeværelse, Bebygget areal 45 m²,…

Pris €275,000
Flere detaljer