Nye moderne lejligheder i Fuengirola til salg

€265,000

NYE MODERNE LEJLIGHEDER I FUENGIROLA

Kun få enheder tilbage.  – Bed om en PDF Brochure her!

Dette er en bebyggelse med 27 designer lejligheder, bygget af høj kvalitet kun 200 meter fra stranden. Stort men stadig med hyggelig plads hvor man kan slappe af året rundt takket være de store terrasser og fra gulv-til-loft vinduer. Denne bebyggelse tilbyder alle slags faciliteter som gør livet mere behageligt. Gym swimmingpool, sauna, sports arealer og en masse forskellige services og afslapnings arealer til at nyde din fritid…..

Vi har et forslag til dig: Malaga solskin, en let brise, dit favorit sted og et par drinks i godt selskab. Lad os foreslå dig stedet: Din terrasse i denne bebyggelse.

Det ideelle sted at slappe af efter en lang dag eller have sin morgenmad under en blå skyfri himmel og nyde det med dine venner og eller familie på et behageligt sted.  Forestil dig horisonten/udsigten fra din stue.
Et hjem med masser af plads og fantastiske fra gulv-til-loft vinduer så man kan drage den bedste fordel af dette fantastiske klima.Hvis du er en af dem som sætter værdi på naturligt lys som en af de vigtigste ting i dit drømme hjem så er denne bebyggelse helt sikkert dit valg. Denne bebyggelse er beliggende et par minutter fra togstationen, hvor toget kører til lufthavnen og Malaga centrum på mindre end 30 minutter.

 

Type: Ny bebyggelse. Soveværelser: 2-3 Badeværelser: 1-2 Bebygget areal: 75m2 – 134m2. Terrasse: 16m2 – 117m2
Pris: €265000 – €525000
Beliggenhed: Tæt på strand

Orientering: Nord, Nordøst, Øst, Sydøst, Syd, Vest
Pool: Fælles
Udsigt: Hav
Kendetegn: Overdækket terrasse, nær transport, privat terrasse, sauna, gym. Parkering: Garage

Forsyninger: Elektricitet, telefon Kategori: Nybyggeri


Kontakt os om denne ejendom

Namn / Navn*

Email*

Telefon*

Angående?

Forespørgsel

*Obligatoriska uppgifter

Del med venner

Share