Bolig i Marbella


Bolig i Marbella header image

Bolig i Marbella

Marbella er en af de vigtigste turist steder på Costa del Sol og i løbet af året er det en international turist attraktion, blandt andet grundet det fantastiske klima og den gode infrastruktur. Marbella ligger midt imellem Mijas Costa, Estepona, Sierra Blanca bjergets fod og Middelhavet, på det vestlige del af Costa del Sol.

Marbella er opdelt i tre distrikter; Marbella Øst, Marbella centrum og Marbella Vest.

Marbella Øst består af Artola, Cabopino, Carib Playa, Costabella, Marbella, Hacienda Las Chapas, Elviria, El Rosario, Los Monteros og Rio Real. Området er kendt for de flotte, hvide sandstrande, som bliver anset for at være nogle af de bedste på Costa del Sol. Derudover er det et meget smukt og fredfyldt område.

Marbella Centrum består af Casco Antiguo (dem gamle bydel), Sierra Blanca og The Golden Mile. I den gamle bydel, finder man gamle bymure, Moorish borgen, den kendte Plaza de Los Naranjos (Appelsin pladsen), rådhuset (bygget i 1568) og the smukke Santiago kapel. Man finder en labyrint af små gader, fyldt med tapas barer, restauranter og butikker. En anden kendt plads, er La Alameda Park, som bugner af eksotiske planter og træer. Hvis man går sydpå, fra denne plads, kommer man ned til Paseo Maritimo (strandpromenaden), som blvier anset for at være en af de flotteste på kysten. Dette område, er et af de mest eftertragtede områder, for både turister og residenter.

Ovenover Marbella Centrum og The Golden Mile, finder man Sierra blanca, som ligger for fodenden af La Concha Bjerget. Området er ekslusivt og ekstremt populært, grundet den korte afstand til centrum og den fantastiske udsigt. Selvom man i dette område, finder flest enkeltstående villaer, kan man stadig finde nybyggeri, med både fantastiske lejligheder og rækkehuse.

Når man siger Marbella Centrum, er man også nødt til at sige The Golden Mile. The Golden Mile er kendt for, at være hjem til nogle af de mest eftertragtede hoteller i Marbella – The Marbella Club Hotel og Puente Romano Hotel. Derudover er dette område også hjem for nogle af de mest eksklusive boliger på Costa del Sol, inklusiv den Saudi Arabiske Royale Families residens.

I Marbella Vest, finder vi Puerto Banus, Nueva Andalucia, San Pedro de Alcantara, Guadalmina Alta og Guadalmina Baja. Området er kendt for at være legepladsen for de rige samt at have det højeste antal af golfbaner i Europa. Området er ligeledes kendt for at have nogle af de mest eksklusive designer butikker samt dets glamurøse natteliv.

Omkringliggende områder: Puerto Banus, Nueva Andalucia, Los Monteros, Rio Real og Golden Mile.

Lejligheder til salg Marbella

Villaer til salg Marbella


6149 Properties Found

LUKSUS MARBELLA GOLF VILLA

Ctra. N-340, Km. 187,5, 29603 Marbella, Málaga, Spain

Flere detaljer

Beskrivelse

Villa til salg i Santa Clara Golf Marbella - et af mange…

Pris €499,000
Flere detaljer

nyproduktion i marbella til salg

Ikke præcis placering

Flere detaljer

Beskrivelse

NYE MODERNE LEJLIGHEDER TIL SALG I MARBELLA LANSERINGSPRISER: €200,000 1 soverum – €265,000 2…

Pris €200,000
Flere detaljer

Villa til salg i Aloha

Aloha, Málaga

Flere detaljer

Beskrivelse

This fantastic house is an outstanding example of how a modern technology…

Pris €4,250,000
Flere detaljer

Villa til salg i Marbella

Marbella, Málaga

Flere detaljer

Beskrivelse

Charming semi-detached house located in a consolidated residential area called Bellavista, 5…

Pris €483,500
Flere detaljer

Penthouse til salg i Marbella

Marbella, Málaga

Flere detaljer

Beskrivelse

Mellemetagelejlighed, Marbella, Costa del Sol. 3 Soveværelser, 1 Badeværelse, Bebygget areal 97 m²,…

Pris €290,000
Flere detaljer