nyproduktion i marbella til salg

€200,000

NYE MODERNE LEJLIGHEDER TIL SALG I MARBELLA

LANSERINGSPRISER: €200,000 1 soverum – €265,000 2 soverum – €310,000 3 soverum

Nybyggede moderne lejligheder til salg i Marbella

Har du nogensinde overvejet at investere i din egen bolig på Costa del Sol?

Disse nye projektlejligheder beliggende kun et par minutters kørsel fra Marbella centrum repræsenterer en virkelig attraktiv investeringsmulighed. Du kan vælge mellem lejligheder med 2, 3 eller 4 soveværelser eller penthouses, hvorfra du kan nyde de mest storslåede udsigter over Middelhavet. Byggekvaliteten er af en meget høj standard med anvendelse af lækre, moderne materialer og indrettet med åbne køkkener og glasterrasser etc. Lejlighederne er beliggende i en af Costa del Sol´s mest eksklusive områder, Los Monteros. Dette område huser det 5-stjernede hotel Los Monteros og er området, hvor kendte politikere og stjerner, som f.eks. Antonio Banderas, har bolig. Hvis du spiller golf, eller gerne vil lære at spille golf, er der kun 3 km til hele 3 eksklusive golfbaner og golfområder eksempelvis Santa Clara Golf og Rio Real Marbella.

Lejlighedernes værdi forventes at stige i løbet af byggetiden og denne type super moderne luksuslejlighed med et Marbella postnummer bliver i øjeblikket kun meget sjældent udbudt. Projektet har indhentet de fornødne byggelicenser og byggeriet af lejlighederne er allerede påbegyndt.

Marbella er uden tvivl det mest velansete og mondæne luksusområde på hele Costa del Sol. Marbella er indbegrebet af luksus og foretrækkes af velhavende, internationale klienter fra alle verdenshjørner. Det har en bedre klang at have en ejendom i Marbella frem for andre områder af Costa del Sol. Innovative Property har solgt og gensolgt hundredvis af boliger på Costa del Sol i over 10 år. Vi har en solid erfaring og tilfredse kunder, som vender tilbage når boligen skal gensælges. Vi er en af de førende ejendomsmæglere i Marbella og indehaver af 2 kontorer i Marbellaområdet.

Hurtige facts:

Afstand til Marbella centrum:  5 km

Afstand til lufthavn: 40 minutters kørsel

Udsigt: Hav- og bjergudsigter

Fællesudgifter: Ikke oplyst, da lejlighederne er under opførsel

Soveværelser:  2 til 4 soveværelser

BED OM EN BROCHURE I PDF FORMAT HER!

gs@boligerispanien.dk   – Tlf. +34 635545451

Vi taler dansk og norsk!

ny projekt i marbella off plan til salg i marbella nyproduktion til salg marbella nye boliger marbella spanien moderne feriebolig i marbella til salg moderne lejligheder malaga til salg nye lejligheder marbella spanien nye lejligheder i marbella til salg¨

BED OM EN BROCHURE I PDF FORMAT HER!

gs@boligerispanien.dk   – Tlf. +34 635545451

Vi taler dansk og norsk!


Område (ikke præcis placering)

Kontakt os om denne ejendom

Namn / Navn*

Email*

Telefon*

Angående?

Forespørgsel

*Obligatoriska uppgifter

Del med venner

Share