Lejligheder til salg Fuengirola


Fuengirola - Lejligheder og rækkehuse til salg header image

Lejligheder til salg Fuengirola

Lejligheder i Fuengirola til salg

Siden her “lejligheder til salg Fuengirola”  vil forhåbentlig hjælpe dig finde den perfekte bolig her i Spanien. Her har vi mange lejligheder til salg i Fuengirola og også lejligheder i til salg i Los Boliches, Torreblanca, Myramar og Carvajal. Som en dansk ejendomsmægler i Fuengrola og på Costa del Sol har vi mange boliger i og omkring Fuengirola – lige fra luksus villaer til tvangssalg og studio lejligheder der behøver renovering. Tilmeld dig vores nyhedsbrev nu for at holde dig opdateret og løbende modtage boliger til salg i Fuengirola og på resten af Costa del Sol.

Fuengirola er en af de mest populære ferie destinationer på Costa del Sol og ligger mellem Benalmadena og Calahonda. Det er en attraktiv ferie destination, som siden 60erne er gået fra at være en lille fiskerby til at være en af de største byer på solkysten.

Typiske omkostninger ved at eje en ejendom i Fuengirola.

  • Årlig kommunalskat – Treværelses lejlighed omkring 80 m2 = €580 om året. *Afhænger af ejendomsværdien.
  • Lokale gebyrer: Et typisk månedligt fællesgebyr for ovennævnte ejendom ville være mellem €70 og €120 om måneden eller  omkring €140 om måneden, hvis komplekset har parkering og svømmebassin.

Fordelagtige punkter ved at købe en lejlighed i Fuengirola: Fantastiske strande og meget nem adgang med offentlig transport direkte til og fra lufthavnen og alt lige ved hånden. Fuengirola har rigtig mange gode restuaranter og to by centrumer Los Boliches og Fuengirola centrum. Stadig gode bolig priser i 2016/2017 sammenlignet med toppriser i 2006.  Udlejningspotentielet er stadig ok, dog hvert år kan vi mærke at mere og mere menneske vælge at leje en bil og køre længere ned af kysten til nyere områder.  

Negative punkter ved at købe ejendom i Fuengirola:  Det synes, at man mærkede den seneste finanskrise mere i Fuengirola end i andre dyrere områder. Generelt er mange ejendomme i Fuengirola ældre høje bygninger med meget begrænset udendørsplads (små terrasser), mere begrænsede udsigter og mindre terrasser. Fuengirolas centrum kan være ret støjende i weekenden, især om aften med fordrukne mennesker sent fredag og lørdag aften. Hvis man vil have mere ro kan man vælge at finde en lejlighed til salg i Torreblanca eller en lejlighed til salg i Los Boliches som begge to har deres charme og egen togstationer.

 

opdaterade boliger til salg malaga 2022

Villaer til salg Fuengirola – Huse til salg Fuengirola – Ejendomsmægler i Fuengirola – Lejligheder i Fuengirola

 


968 Properties Found

Lejlighed til salg i Fuengirola

Fuengirola, Málaga

Flere detaljer

Beskrivelse

Mellemetagelejlighed, Fuengirola, Costa del Sol. 2 Soveværelser, 1 Badeværelse, Bebygget areal 67 m²,…

Pris €110,000
Flere detaljer