Bolig i Elviria til salg | Marbella


opdaterade boliger til salg malaga 2022Bolig i Elviria header image

Bolig i Elviria

Elviria har længe været et populært feriested blandt turister fra Norge og Tyskland. Søger du en bolig i Elviria til salg? En af de mange grunde til dette, er for at have en af de bedste strækninger af stranden på Costa del Sol. Det ligger 6 km øst for Marbella centrum og er beliggende mellem naturgrunde i Hacienda Las Chapas og El Rosario. Et område også kendt som Marbella Øst. Elviria, som mange andre feriesteder langs Marbella er det opdelt i to geografiske områder: en strandside og en bjergside. Begge områder har et kommercielt center. Her finder du flere supermarkeder, lokale og internationale restauranter, pizzeriaer, snackbarer, skønhedssaloner og strandbarer, herunder den berømte Nikki Beach Club. Der er to internationale skoler i området, en engelsk og en tysk. Costa del Sol Hospital i Marbella ligger inden for 5 minutters kørsel. Det er den største på kysten og er kendt som en af Costa Del Sols sundhedscentre med den højeste kvalitet.

I Elviria er der to golfbaner, Santa Maria Golf & Country Club (18 huller naturligvis) og Greenlife Golf (9 huller selvfølgelig). En tredje golfbane, El Soto, en 9 hullers par 3 bane kun fem minutter væk, beliggende i La Mairena. Elviria er hjemsted for mange luksuriøse ejendomme og urbaniseringer, hvoraf de fleste tilbyder en forhøjet position med udsigt over Middelhavet. Dette område er blevet helt eksklusivt og mere populært for helårsboliger for mange udenlandske besøgende, der søger en luksus ejendom i Marbella. I bjergene over Elviria, stigende op til omkring 450 meter over havets overflade, finder vi La Mairena som er lokaliseret på en grund på over 2 millioner m2 jord, fyldt med beskyttede cork-eg, egetræer og et naturligt landskab. La Mairena tilbyder en spektakulær indstilling med fantastisk udsigt over dalen, golfbaner og ud over Middelhavet.

En lejlighed i La Mairena er ideelt for alle der søger fred og ro, mindre end 10 minutter væk fra de bedste strande på Costa del Sol. Innovative Property har et stort udvalg af godt forhandlende og nødstedte videresalgs ejendomme samt nye nedsatte ejendomme og bank beslaglæggelses ejendomme til salg i Elviria og La Mairena. Dette omfatter studier, lejligheder, penthouses, rækkehuse, byggegrunde og villaer, hvor der tages højde for enhver smag og budget.

Elviria bliver anset for at have en favorit placering i forhold til Marbella, med 3 femstjernet hoteller; Don Carlos, Marriot og Vincci. Elviria ligger omkring 5km øst for Marbella og er opdelt i to geografiske områder; strandsiden og Elviria Hills. Elviria er hjem til den kendte ”Nikki Beach Club” og området har længe været et populært ferie paradis. Mest grundet at området har en af de bedste strande på Costa del Sol med hyggelige ”Chiringuitos” (strandbarer/restauranter) hvert få hundrede meter. I Elviria by finder man supermarkeder samt nogle af de bedste lokale og internationale restauranter i Marbella.

Derudover har Elviria to golfbaner; Santa Maria Golf & Country Club (18 huller) og Greenlife Golf Club (9 huller). Blot 5 minutter væk finder man en tredje golfbane; El Soto med 9 huller, beliggende i det smukke La Mairena.  Man finder mange luksus og boligområder, både på strandsiden og i Elviria Hills. Området er blevet et meget populært sted for ferieboliger samt dem der søger en luksuriøs bolig i Marbella. Omkringliggende områder: Cabopino, Calahonda, Las Chapas, La Mairena og Marbella.  Innovative Property har mange boliger til salg i Elviria send os en email for at få en opdaterede liste over de bedste boliger i Spanien.

Lejligheder til salg Elviria – Villaer til salg Elviria – Hus i Elviria til Salg  –  Ejendomsmægler i Elviria


540 Properties Found

Villa til salg i Elviria

Elviria, Málaga

Flere detaljer

Beskrivelse

Impressive traditional style villa in the exclusive area of ​​Elviria with spectacular…

Pris €800,000
Flere detaljer