Lejligheder i Elviria til salg | Marbella


Lejligheder til salg Elviria header image

Lejligheder til salg Elviria

Her finder du et udvalg af lejligheder til salg i Elviria. Innovative Property holder nøgler til mange boliger i Elviria og La Mairena. Kontakt os nu for at modtage de seneste boliger i dette område samt på resten af Costa del Sol. Tilmeld dig ligeledes vores nyhedsbrev for at modtage information om de bedste boliger til salg i Elviria inklusiv tvangssalg fra banker.

Elviria har længe været et populært ferieresort. En af de mange grunde er, at det har en af de bedste strandstrækninger på Costa del Sol. Det ligger 6 km øst for Marbella centrum, og det ligger mellem byområderne Hacienda Las Chapas og El Rosario i et område, der kaldes Marbella Øst. Elviria er, som mange resorter langs Marbella, opdelt i to geografiske områder: en strandside og en bjergside. Begge områder har et handelscenter. Her vil du finde flere supermarkeder, lokale og internationale restauranter, pizzeriaer, snackbarer, skønhedssaloner og strandbeværtninger, herunder den berømte Nikki Beach Club.

I Elviria ligger der to golfbaner, Santa Maria Golf & Country Club (18-hullers bane) og Greenlife Golf (9-hullers bane). En tredje golfbane, El Soto, en bane med 9 huller med par 3, ligger blot 5 minutter derfra i La Mairena. Der ligger to internationale skoler i området, en engelsk og en tysk. Costa del Sol Hospital i Marbella ligger inden for 5 minutters kørsel derfra. Det er det største på Solkysten, og det er almindeligt kendt som et af Solkystens allerbedste sygehuse.

Elviria huser mange luksusbyggerier og urbane bebyggelser, hvoraf de fleste tilbyder en høj beliggenhed med udsigt over Middelhavet. Dette område er blevet ret eksklusivt og mere og mere populært til ferieboliger for de mange fremmede besøgende, der søger en luksusejendom i Marbella.  I bakkerne over Elviria, knejsende omkring 450 meter over havets overflade, finder vi La Mairena, som ligger på et område med over 2 millioner m2 land fyldt med fredede korktræer, egetræer og naturlandskaber. La Mairena tilbyder et storslået landskab med fantastiske udsigter over dalen, golfbanerne og Middelhavet. La Mairena er ideelt for enhver, der søger fred og ro, og det ligger mindre end 10 minutter fra de bedste strande på Costa del Sol.

Innovative Property har et fantastisk udvalg af nedsatte og nødlidende ejendomme såvel som nedsatte nybyggerier og bankovertagelser til salg i Elviria og La Mairena, hvilket omfatter studier, lejligheder taglejligheder, palæer, byggegrunde og villaer, der henvender sig til enhver smag og ethvert budget.  Se også en blog om lejligheder til salg i Elvria her!

Huse til salg Elviria – Villaer til salg Elviria –  Bolig i Elvria til salg – Ejendomsmægler i Elviria

Elivira

Elviria bliver anset for at have en favorit placering i forhold til Marbella, med 3 femstjernet hoteller; Don Carlos, Marriot og Vincci. Elviria ligger omkring 5km øst for Marbella og er opdelt i to geografiske områder; strandsiden og Elviria Hills.


371 Properties Found