Penthouses i Benalmadena til salg


Penthouse i Benalmadena til salg

HVert år sælger vi mange penthouse lejligheder her på Costa del Sol og mange fra Danmark søger en PENTHOUSE TIL SALG I BENALAMDENA. Generalt kan dansker og andre skandinaverer godt lide at have en stor terrasse og derfor elsker vi penthouse lejlgheder.  Der er også mange grunde til at synes om Benalmadena og efter mange år som ejendomsmæglere i Benalmadena vil vi gerne dele blot et par af de grunde til at folk køber ejendomme her, med dig. En ting der bliver indlysende for enhver der ønsker at købe en lejlighed eller et hus i Benalmadena, er dens størrelse og også at det skal opdeles i fire eller fem forskellige områder, der alle har deres egne fordele og ulemper.

De vigtigste områder i Benalmadena;

  1. Benalmadena Costa med den berømte havn ved navn Puerto Marina. Dette område har gode strande og masser af butikker og restauranter. Hvis du har købt en lejlighed eller villa i Benalmadena Costa, så kan du næsten gå til hvor end du skal hen, og du får ikke rigtig brug for en bil.
  1. Benalmadena Pueblo er den oprindelige Benalmadena landsby, der ligger omkring 10 minutters kørsel over strandene og trængsel og travlhed langs kysten. Benalmadena Pueblo bevarer stadig alt sin ægte spansk charme og har mange autentiske spanske restauranter. Selvom du ikke er ved kysten er der gode offentlige transportmidler der kan tage dig ned til stranden og havnen til enhver tid. Den negative hende for nogle kunne være, at hvis du ønskede at nyde den gennemsnitlige type spansk badeferie, så ville du virkelig kunne drage fordel af at have en bil her.
  1. Arroyo de la Miel. Arroyo de la Miel er en fantastisk by, hvor også Benalmadena’s hovedbanegård er placeret. Arroyo har et fantastisk udvalg af butikker og restauranter og er beliggende mellem Benalmadena Pueblo på bjergsiden og lige ovenover Benalmadena Costa. Hvis du er på udkig efter villaer til salg i Benalmadena, så er dette område meget attraktivt og tegner sig for sandsynligvis en tredjedel af alle villaer solgt i Benalmadena.
  1. Torrequebrada og Torremuelle. Søger du efter en lejlighed til salg i Torrequebrada? eller måske en villa til salg i Torremuelle? Disse områder er meget populære hos nordeuropæere og generelt er ejendommene af meget bedre kvalitet og nyere med større terrasser og bedre udsigt på grund af deres nyere konstruktion. Det, vi kan lide ved Torrequebrada er de fantastiske grønne områder, Torrequebrada Golf Club og Casino Hotel med en af Benalmadena’s bedste strande tæt ved. Torremuelle er mindre, men har sin egen togstation der er fantastisk til at komme til og fra lufthavnen. Torrequebrada anses for at være den fornemme del af Benalmadena eller en af de mere ferieønskede dele af dette ferieområde.
  1. Capanillia og Reserva del Higueron er de områder på den vestlige side af Benalmadena. Det vi kan lide ved Capanillia er at mange af ejendommene har en fantastisk udsigt og ro, der ikke kan findes på andre områder på grund af sin placering på bjergsiden. Ulempen her er at en bil er afgørende. Bed om en opdateret liste over villaer til salg i Capañillia. I dette område, har vi ofte bank beslaglæggelser eller arve ejendomme, som vi ikke deler med andre ejendomsmægler selskaber. Reserva del Higueron er også et meget eftertragtet område, et meget moderne og eksklusivt område i Benalmadena. Området har 24 timers sikkerhed ved hovedindgangen, et luksus spa og gymnasium plus et femstjernet hotel og andre sportsfaciliteter og er hjemsted for et par luksus lejligheder og byhus komplekser af super moderne minimalistisk design, og også super moderne villaer og rækkehuse. Leder du efter ejendomme til salg i Reserva del Higueron? Så spørg os for en opdateret liste over fede tilbud i dette område!

opdaterade boliger til salg malaga 2022https://for-sale-marbella.com/da/boliger-til-salg/bolig-benalmadena/ejendomme-benalmadena/


253 Properties Found

LUKSUS MARBELLA GOLF VILLA

Ctra. N-340, Km. 187,5, 29603 Marbella, Málaga, Spain

Flere detaljer

Beskrivelse

Villa til salg i Santa Clara Golf Marbella - et af mange…

Pris €499,000
Flere detaljer

LUKSUS PENTHOUSE TIL SALG MALAGA

Av. del Higuerón, 48, 29631 Benalmádena, Málaga, Spain

Flere detaljer

Beskrivelse

Den bedste penthouse til salg i Reserva del Higueron Fantastisk penthouse lejlighed…

Pris €2,250,000
Flere detaljer