Bolig i Puerto Banus


Bolig i Puerto Banus header image

Bolig i Puerto Banus

Puerto Jose Banus, eller bedre kendt som Puerto Banus, ligger vest for Marbella, mellem The Golden Mile og San Pedro de Alcantara. Havnen er bygget af Jose Banus (deraf navnet), byggeherre og tæt ven af Francisco Franco. Havnen blev bygget i 1970, efter Arnold Schrecks design, i sofistikeret stil og med andalusisk charme.

Havnen blev hurtigt til legeplads for jetsettere, med de verdenskendte designer butikker, casino, indkøbscentre, stilfulde barer, restauranter, glamorøse diskoteker og fantastiske strandbarer.

På begge sider af havnen, finder man fantastiske sandstrande, med flotte promenader, som leder en til centrum af Marbella, hvis man går mod øst og går man mod vest havner man i San Pedro de Alcantara.

I dagtimerne, byder Puerto Banus på op til flere faciliteter og attraktioner for hele familien. Man kan nyde alt, lige fra en sejltur langs kysten til forskellige vandaktiviteter, solbadning på stranden, biograf, spille en runde golf, spise en god middag på en af de mange restauranter eller tage på shoppingtur i El Corte Ingles, som indeholder mange forskellige og variede produkter. I sommer månederne, bliver der afholdt marked på pladsen foran El Corte Ingles, hvor børnene kan benytte legepladsen.

I aften/nattetimerne, forvandler havnen sig til et frodigt natteliv med diskoteker og barer. I sommermånederne holder butikkerne åben til midnat og mange restauranter holder åbent længere end det. For dem der vil danse natten væk og se solen stå op, er Puerto Banus stedet.

Bolig i Puerto Banus Costa del Sol

Puerto Banus er synonym for ekstravagante fester, mode, glitter samt rigdom og med mere end 5millioner besøgende om året, er Puerto Banus en af de mest besøgte og kendte steder på Costa del Sol.

Omkringliggende områder: Nueva Andalucia, San Pedro de Alcantara, Marbella og Golden Mile.

Lejligheder til salg Puerto Banus

Villaer til salg Puerto Banus


634 Properties Found