Lejligheder til salg La Cala | Spanien


Lejligheder til salg La Cala de Mijas header imageLejligheder til salg La Cala de Mijas

Vi har mange lejligheder til salg i La Cala.  Hvus du er på udkig efter en lejlighed i La Cala kan søge i vores database.  Området La Cala de Mijas (Mijas Bay), lokalt kendt som La Cala, er et populært rejsemål beliggende mellem Fuengirola og Marbella, tilhørende til kommunen Mijas. La Cala var oprindelig en landbrugs og fiskerby som åbnede sine døre for turismen i 1960’erne, samtidig med de fleste andre rejsemål på den vestlige del af Costa del Sol. Turismen er den dag i dag den vigtigste industri i dette område. På trods af dette og det faktum at det er blevet lidt af et internationalt område, så har byen formået at bevare sin karakter og charme som en relativt lille andalusisk fiskerby, mens andre områder af kysten har udviklet sig hurtigt.

I La Cala har du alt hvad du behøver til dagligdagen, herunder banker, barer, skønhedssaloner, læger, apoteker, lokale og internationale restauranter samt supermarkeder. Onsdag formiddag vil du finde et fremragende marked lige uden for La Cala, hvor produkter sælges af lokale landmænd og håndværkere under åben himmel. De lange strande i dette område er velplejet, rene og sandet er kendt for at være blødt og gyldent. Der er et par dejlige chiringuitos (strandbarer), hvor man kan køle af efter en lang dag på stranden.

Uanset om du er på udkig efter en feriebolig eller en permanent bolig, så er La Cala en fantastisk destination med fremragende faciliteter. Landsbyen ligger få minutter fra en af de bedste golfbaner i området.

Uanset om du tænker på at købe en ny bolig eller et godt køb af en genssalgs ejendom, så har Innovative Property de bedste ejendomme til salg i La Cala de Mijas, herunder i nærliggende områder og bebyggelser som El Chaparral, La Cala Hills og La Cala Golf. Kontakt os i dag, hvis du ønsker at modtage mere information om lejligheder til salg i La Cala de Mijas og også hvis du er interesseret i villaer til salg i La Cala, fordi vi har et stort udvalg af boliger til salg i la Cala Spanien.

La Cala de Mijas er en lille fiskerby, beliggende i området Mijas Costa, blot 7min syd for Fuengirola og 20min fra Malaga lufthavn. Ligesom de fleste kystbyer på Costa del Sol, er dette et meget populært område for turister og La Cala er indenfor de sidste par år blevet til en af favorit destinationerne for europæiske investorer og private der søger den permanente drømmebolig eller blot en feriebolig i Spanien.

Villaer til salg La Cala de Mijas – Huse til salg La Cala de Mijas – Ejendomsmægler i La Cala


317 Properties Found