Lejligheder til salg Calahonda


Lejligheder til salg Calahonda header image

Søg Lejligheder til salg Calahonda her!

Her finder du et stort udvalg af lejligheder til salg i Calahonda, men også penthouse lejligheder og rækkehuse.  Calahonda og Miraflores, ligger i Mijas Costa. Innovative Property er førende ejendomsmægler i Calahonda og har kontor i dette område og holder mange nøgler til boligerne i området. Vi er også officielle mæglere for flere banker og modtager så mange nøgler og boliger, at vi ikke har haft mulighed for at lægge dem alle på systemet. Kontakt os for en fremvisning samt en opdateret tvangssalgs liste.

 

Calahonda

Calahonda er det største boligområder, du vil finde mellem Marbella og Fuengirola, og det høre til Mijas kommune på Costa del Sol. Her vil du finde et komplet udvalg af ejendomme til salg, herunder lejligheder, taglejligheder, palæer og villaer, der strækker sig fra kysten til bakkerne bag. Størstedelen af de besøgende på denne del af kysten er fra de nordeuropæiske lande – det er det perfekte sted, hvis du søger at finde en international atmosfære i solen med bekvemmeligheder lige i nærheden. Hvis du på den anden side foretrækker noget mere traditionelt spansk, kan andre alternativer måske være bedre for dig. Hoveddelen af Calahonda huser mange restauranter og butikker med gode muligheder for indkøb, restaurantbesøg og underholdning, der ligger ved handelscentret El Zoco i Calahonda. Andre kommercielle områder i Calahonda omfatter Doña Lola på strandsiden, hvor der ligger nogle få barer og restauranter. Los Olivos handelscenter ligger bag El Zoco og har et supermarked, barer, banker og nogle få andre butikker, og der er et område, der kaldes Calypso, som også har flere butikker. Der er også den fremragende Club del Sol, som har et træningscenter, tennis, pagajroning, svømmebassin og aerobic. Da de fleste ejendomme i dette område har en tendens til at være ferieboliger og dette område var ikke udviklet til at være eksklusivt, er de ejendomme, der er til salg, helt sikkert mere overkommelige her. Dette område er ideelt for unge par, familier eller pensionister, og enhver der ønsker at købe en feriebolig til meget overkommelige priser. Innovative Property har et bredt udvalg af billige ejendomme til salg, der ligger på strandsiden af Calahonda, såvel som på bakken, hvor de fleste boliger har storslåede udsigter over havet. Du vil også finde et fantastisk udvalg af palæer nær La Siesta og Miraflores golfbanerne.

Huse til salg Calahonda  – Villaer til salg i Calahonda – Boliger til salg i Calahonda – Ejendomsmægler i Calahonda   –  Blog om ejendomme i Calahonda – Video om Calahonda Strand

 


457 Properties Found

Lejlighed til salg i Calahonda

Calahonda, Málaga

Flere detaljer

Beskrivelse

FANTASTIC APARTMENT WITH PANORAMIC VIEWS, IN CALAHONDA. IDEAL INVESTMENT! Renovated south-facing apartment located…

Pris €165,000
Flere detaljer