Nye penthouses og lejligheder

€347,000

Højkvalitets Penthouses og lejligheder kun 9 minutter fra Puerto Banus.

Idylliske omgivelser, kun 5 minutter fra centrum af Estepona. Husene er bygget i et moderne design, med fine materialer og veludført håndværk.

                

Mange af vores bedste boliger er ikke delt med andre mægler kontakte os direkte!

boligerispanien bank image

Disse superlejligheder og Penthouses, har alle store terrasser og gulv til loft vinduer for bedre at integrere ude og indeliv. Boligerne er unikt designet og bygget i overensstemmelse med de seneste krav indenfor bæredygtighed, økologi og bioklimatisk arkitektur. Alle bygninger er bygget i forskellige niveauer, hvilket optimere og giver et enestående panorama udsyn til de omkringliggende områder.

Alle lejligheder er rummelige og integrerer køkken med terrasse og stue. De er alle fuldt udstyret med det nyeste højkvalitets moderne finish og har et minimalt energiforbrug og udnytter termisk isolering, lydisolering og solpaneler.  Lejlighederne er på 3 værelser og har alle store sydvendte terrasser. Penthouse lejlighederne har spektakulære solterrasser med enestående udsigt over middelhavet m.m.

Ekstra tilbehør omfatter store badeværelses fliser, LED belysning, aircondition, gulvvarme i badeværelser, cremefarvet marmor over det og køkkenudstyr.


Område (ikke præcis placering)

Kontakt os om denne ejendom

Namn / Navn*

Email*

Telefon*

Angående?

Forespørgsel

*Obligatoriska uppgifter

Del med venner

Share