Lejlighed i Cabopino til salg

€449,000

Fantastisk moderne lejlighed med 3 soveværelser og 3 badeværelser: 449.000 Euro

Stilfuld supermoderne lejlighed med 3 soveværelser og 3 badeværelser og tæt ved Cabopino golf og havn i Marbella.

Dette er en lys supermoderne lejlighed til salg i Cabopino med top beliggenhed og fantastisk udsigt og gennemført høj kvalitet hele vejen igennem. Den bør ikke forveksles med en almindelig lejlighed, idet denne ligeledes har mange ekstra detaljer såsom indbyggede elektriske persienner, et 3. badeværelse, ekstraudstyr til køkkenet og terrassen blot for at nævne nogle. Fra stuen, soveværelset og terrassen er der fabelagtig udsigt over havet og golfen. Denne lejlighed ligger blot 30 minutters kørsel fra stranden og den berømte Cabopino marina. Cabopino ligger blot 35 minutters kørsel fra Málaga lufthavn. Cabopino tilhører Marbella og råder over nogle af de aller bedste strande på kysten.

Vi har mange lejligheder til salg i Cabopino Marbella og har tit boliger fra banker og advokater som andre mægler ikke har adgang til bed om en opdaterede liste her! gs@bolig-int.dk –   Få tilsendt vort nyhedsbrev med hastesalg og tvangssalg klik her!

mainpicbathroom bathroomangle bedroom bedroom2 changed diningroom hallway kitchen livingroom1  masterbedroom niceview otherbathroomview otherbedroom outsideview2terraceeatingarea patio  utilityroom

Mange af vores bedste boliger er ikke delt med andre mægler kontakte os direkte!

boligerispanien bank image

Husk Innovative Property har nøglerne til den her lejlighed kontakte os altid direkte for at få en fremvisning!

gs@bolig-int.dk  Tlf: 00 34 635545451

 

 


Egenskaber

Område (ikke præcis placering)

Kontakt os om denne ejendom

Namn / Navn*

Email*

Telefon*

Angående?

Forespørgsel

*Obligatoriska uppgifter

Del med venner

Share