Lejligheder i Benalmadena UDSOLGT

€149,000

Lejligheder i Benalmadena Costa del sol

Nyt fra banken i Benalamadena!
Salg af nyt kompleks i et lækkert golf-område i Benalmadena.

arenal2 - Lejligheder i Benalmadena
Lejligheder i Benalmadena
arenal3 - Lejligheder i Benalmadena
Lejligheder i Benalmadena
Image12 - Lejligheder i Benalmadena
Lejligheder i Benalmadena
Image13 - Lejligheder i Benalmadena
Lejligheder i Benalmadena
Image14 - Lejligheder i Benalmadena
Lejligheder i Benalmadena
Image15 - Lejligheder i Benalmadena
Lejligheder i Benalmadena
Image16 - Lejligheder i Benalmadena
Lejligheder i Benalmadena
Image17 - Lejligheder i Benalmadena
Lejligheder i Benalmadena

Lejlighederne og penthouse står nymalede og hele komplekset har fået en opfriskning. Alt fremstår i en lækker minimalistiske stil og er indflytningsklar.

Solfyldte terrasser og havudsigt er blot en af mange fordele ved dette projekt. Priser fra kun 98.000 euros!

Lejlighederne
Lejlighederne har 1-2 soveværelser og 1-2 badeværelser. Penthousene har 2 soveværelser og 2 badeværelser og stor terrasse. Alle enheder har cremefarvede marmorgulve, preinstalleret a/c, hulmursisolering, dobbeltlagsruder, fuldt udstyrede køkkener, kælderparkering, gode rabatter til urbanisationens golf-og fitness.
Ejerforeningen er godt prissat til omkring 100 euro om måneden og går til den generelle vedligeholdelse af fællesområderne herunder pools, grønne arealer og elevatorer.

Området
Komplekset er placeret midt i et roligt område med 3 minutters gåafstand til nærmeste golf klubhus med diverse faciliteter, herunder restaurant, fitness, tennis og golfbutik. Der er ca. 2 km til en af de bedste badestrande på hele Costa del Sol.
Ideelt, hvis man leder efter en god investering eller blot ønsker at finde en god ny bolig til sine ferier eller hvis man ønsker at investere med henblik på udlejning.

Disse lejligheder ligger i et kompleks i Benalmadena ikke saa langt fra Torrequebrada Golf og Arroyo de La Miel paa den anden side.

Disse boliger paa Costa Del Sol repraesenterer en god medium til lansigts investering, eftersom at prisen er blevet drastisk nedsat af banken, for at fremme et hurtigt salg.

Storset alle lejlighederne har udsigt og flotte terasser med masser af sol mellem 12m2 og 45m2. Lejlighederne er udformet i et moderne og tidslost design. Der er faelles pool med til lejlighederne og omraadet rundt omkring bygningerne er flot og vedligeholdt.

Vi forventer at de fleste lejligheder vil blive solgt indenfor de naeste par maaneder. Den eneste ulempe ved disse lejligheder er at man behoever en bil, dog ligger de kun 5 minutters koersel fra nogle af Benalmadena´s bedste strander.

FÅ EN LISTA ÖVER VÅRA KONKURSFÖRSALJNINGER PÅ COSTA DEL SOL.

Namn / Navn*

Email*

Telefon*

Villa, lägenhet eller Radhus?

Område?

Priser.
Under €150,000Under €250,000Over €500,000

*Obligatoriska uppgifter


Kontakt os om denne ejendom

Namn / Navn*

Email*

Telefon*

Angående?

Forespørgsel

*Obligatoriska uppgifter

Del med venner

Share