Lejlighed i Saint Andrews Cabopino

€345,000

Lejlighed med egen pool og panoramisk havsudsigt i Cabopino Marbella.

Prisnedsættelse

Nu kun: 345,000 Euro

Kun 12 minutters gang fra stranden

Lejlighed til salg i Cabopino Marbella

Lejlighed med kort afstand til restauranter, den charmerende Cabopino havn og den bedste strand på kysten. Stille og fredfyldt, men alligevel kun 15 minutters kørsel til centrum af Marbella. Lejligheden har to badeværelser, to soveværelser, en spisestue, fuldt udstyret køkken, separat vaskerum, og en smuk privat terrasse. Den store terrasse har privat bassin samt forbløffende udsigt til havet. Inkludere også en privat og sikker parkeringsplads.

Dette er virkelig en fremragende lejlighed til salg i Saint Andrews Marbella med en spektakulær stor terrasse for også at have mulighed for at nyde den udendørs livsstil og afslapning. Denne ejendom har også nogle af de bedste udsigter over Cabopino Golfbane, samt havet. Komplekset er meget stille, med en stor fælles pool og have, og denne ejendom har også en privat pool. Dette er en ejendom der bare skal ses i virkeligheden!!!!!!!

Innovative Property er den ledende ejendomsmæglervirksomhed i dette område, og har på nettet adgang til alle ejendommene i området. Vi har også nogle få gode ejendomme som denne, som ikke deles med andre ejendomsmægler virksomheder, så vær sikker på at du kontakter os direkte, for ikke at gå glip af noget.


Område (ikke præcis placering)

Kontakt os om denne ejendom

Namn / Navn*

Email*

Telefon*

Angående?

Forespørgsel

*Obligatoriska uppgifter

Del med venner

Share