hus i cabopino til salg


Semidetached hus i Cabopino til salg

Dette hus står på en af kystens aller mest eftertragende områder. Cabopino, når det er bedst. I den nedserste del af Cabopino Golf ligger denne mindre urbanisering bestående af selvstændige viller og rækkehuse alle med egen have. Dette hus har en af de største haver og hele tre terrasser, som virkelig indbyder til at leve det udendørs sydspanske søde liv. Fordelt på to etager har huset to soveværelser og to badeværelser med nyligt renoverede badeværelser samt køkken. Således står huset skarpt og indflytningsklart. Perfekt til at bo i hele året, eller til ferie-brug og/eller udlejning.

Cabopino er et af de mest eftertragtende områder i hele Marbella med de bedste strande og den berømte havn, Puerto Cabopino. Hvis du leder efter et dejligt hus i et virkelig godt område, er dette hus er rigtig godt bud.

QUICK FACTS – REF: R2975069

Soveværelser: 2 Badeværelser: 2 + gæstetoilet Afstand til lufthavnen: 30 minutes. Afstand til strand: 3 minutes by car. Beboelse: ca. 100m2. Havestørrelse: ca. 250m2.

Førtælle os hvad du søger og bede om en liste over tilsvarende boliger:  gs@boligerispanien.dk  Tlf: 00 34 635545451


 

 

 

 

 

 

Et super hus til salg i Cabopino på Costa del Sol. Cabopino har nogle af Costa del Sol?s bedste strander og en super hygglig lystbadshavn med mange gode restauaranter. Huset her ligger ved Cabopino golf og kun få minutter fra stranden og havnen.  Huset har tre terrasser og en privathave og er perfekt til at holde ferie i eller som bopæl. Innovative Property har nøglerne kontake os direkte for en fremvisning. Huset er på to etager og er i godstand med nye badeværelser og og et nyt køkken. Huset er tre minutters gang fra Cabopino club huset og omkring 15 minutters gang til havet.

 


Område (ikke præcis placering)

Kontakt os om denne ejendom

Namn / Navn*

Email*

Telefon*

Angående?

Forespørgsel

*Obligatoriska uppgifter

Del med venner

Share