villa i spanien malaga til salg

€799,000

Ny bolig på markedet – Luksus  Villa – SOLGT 2019

Et pragtfuldt hus, i gå afstand til alt og totalt/smagfuldt renoveret til højeste standard.  SOLGT!

Dette er en super mulighed for at købe en fantastisk villa i spanien i Malaga med 6 soveværelser, fire badeværelser, to dagligstuer og nyt moderne køkken på 1. sal samt the køkken i stueetagen. Gå afstand til stranden, forretninger og restauranter.
Denne villa er totalt renoveret til en særdeles høj standard bl.a. med et nyt lækkert køkken, nye stuer, terrasser, 6 nye soveværelser med masser af lysindfald og 4 nye moderne badeværelser. Udsigt til vandet fra 2 værelser og terrasser samt direkte adgang til stort pool område fra andre. Praktisk bryggers afdeling med 2 nye vaskemaskiner og to tørretumblere. Der er installeret fiber net med kraftigt Wi Fi signal (100 MB.) TV med alle programmer (inkl. alle skandinaviske) på begge etager. Stor 40 m2 nyrenoveret pool med indbygget lys, nyt dæk med klinker også med indbygget lys, separat parkeringsområde med garage og plads til 3 biler – alt er klart til modtagelse af familie og venner. Hvis du søger en villa i Spanien i Malaga, saa er området her perfekt til det som mange ville have.
Riviera del Sol området ligger langs kysten imellem Fuengirola og Marbella. Der er gå afstand fra huset et nyt populært sti område (3 kilometer) direkte ud til vandet imellem Riviera del Sol og byen La Cala. Huset ligger kun 5 minutters kørsel fra La Cala, Capobino havn, masser af golf baner, sports klubber og ikke mindst en dejlig strand tæt på huset. Alt er klart til indflytning. Denne villa føles som helt nyt og skal simpelthen opleves.

  

feriebolig malaga til salg hot liste her!


Video

Kontakt os om denne ejendom

Namn / Navn*

Email*

Telefon*

Angående?

Forespørgsel

*Obligatoriska uppgifter

Del med venner

Share