Villa til salg i Cabopino

€950,000

Imponerende luksusvilla i det bedste område Cabopino, med fantastisk udsigt over golfen og havet, beliggende i et roligt kompleks med i alt seks villaer.
Ejendommen består af fire etager, hvor der er en rummelig stue på 46 kvadratmeter, køkken, studie, toilet samt udgang til haven 40m2 og en veranda. Til gengæld kan du gå til første sal eller kælderen enten i sin eksklusive elevator eller ved trapper.
På første sal finder vi en hyggelig hall med udsigt over de tre soveværelser, alle med eget badeværelse. Det store soveværelse indeholder et elegant påklædningsværelse samt en charmerende privat terrasse.
Crowning villaen er dens store solarium på mere end 85 m2, som omfatter en pergola. Også en privat pool samt resten område.
Endelig kan vi tage trappen eller elevatoren ned til kælderen, hvor vi finder opbevaringsplads, et motionsrum, toilet, vaskeri samt to parkeringspladser.

Kun 15 minutter fra Marbella og Puerto Banús, mindre end 5 minutter til havnen Cabopino og dens strande, 10 minutter til La Cala de Mijas, 25 minutter til Malaga lufthavn.

Absolut værd at besøge.


Kontakt os om denne ejendom

Namn / Navn*

Email*

Telefon*

Angående?

Forespørgsel

*Obligatoriska uppgifter

Del med venner

Share