VILLA I NUEVA ANDALUCIA MARBELLA

€949,000

Villa i Marbella til Salg – Nueva Andalucia – Los Naranjos Golf

TILBAGE PÅ MARKEDET NU: 949,000 EUROS 

2 - VILLA I NUEVA ANDALUCIA MARBELLA5 - VILLA I NUEVA ANDALUCIA MARBELLAVILLA I NUEVA ANDALUCIA MARBELLA - 28 - VILLA I NUEVA ANDALUCIA MARBELLA11 - VILLA I NUEVA ANDALUCIA MARBELLA12 - VILLA I NUEVA ANDALUCIA MARBELLA13 - VILLA I NUEVA ANDALUCIA MARBELLAfeatured1 - VILLA I NUEVA ANDALUCIA MARBELLA
s020 - VILLA I NUEVA ANDALUCIA MARBELLA

Mange af vores bedste boliger er ikke delt med andre mægler kontakte os direkte!

boligerispanien bank image

Villa ved Los Naranjos Golf, Marbella

En moderne villa til salg i Nueva Andalucia i gåafstand fra Los Naranjos Golf Club. Los Naranjos er en af flere golf baner i Nueva Andalucia i Marbella.

Fantastisk villa I Nueva Andalucia er tilbage på markedet igen!!

Denne villa består af 4 soveværelser, 3 badeværelser og 1 toilet. Entreen er stor, lys og nærmest majestetisk og leder ind til et stort og åbent køkken alrum, med spise og tvstue. I stuen har man en pejs, som giver en hyggelig stemning i hule huset. Fra stuen har man en trappe op til et åbent studie, hvorfra man kan se hele stuen. Fra studiet har man også adgang til en tagterrasse, som kan benyttes til grill eller hvad man nu ellers kan finde på.

Fra stuen har man ligeledes direkte adgang til terrassen, som er delvist overdækket . Fra terrassen har man direkte adgang til den private pool samt den store grønne have, som er let at vedligeholde, da det hovedsageligt er en stor grøn græsplæne, med masser af plads til både grillfester, leg og en lille picnic. Som om, alt dette ikke var nok, hører der også en carport til huset.

Huset er bygget af de bedste materialer og har et gennemført moderne, rent og tidsløst layout. Der er sorte marmor gulve med glans i hele huset, spots i loftet og store vinduer, som bringer masser af naturligt lys ind i boligen.

Denne moderne villa er beliggende i i Nueva Andalucia, tæt ved den eftertragtede Los Naranjos Golf Club. Den har en fantastisk beliggenhed idet, man har let tilgang til Marbella og den berømte lystbåde havn Puerto Banus.

Denne nyligt renoveret villa er netop kommet tilbage på markedet igen og vil hurtigt blive solgt igen, så det handler om at være hurtig – Kontakt os nu for en fremvisning!

Få en liste over vores bank tvangsauktioner her.

Namn / Navn*

Email*

Telefon*

Villa, lägenhet eller Radhus?

Område?

Priser.
Under €150,000Under €250,000Over €500,000

*Obligatoriska uppgifter


Video

Område (ikke præcis placering)

Kontakt os om denne ejendom

Namn / Navn*

Email*

Telefon*

Angående?

Forespørgsel

*Obligatoriska uppgifter

Del med venner

Share