Villa i Mijas til Salg

€398,000

Super villa i moderne stil.

Super lav pris for området

1 - Villa i Mijas til Salg
Image3 - Villa i Mijas til Salg
Image4 - Villa i Mijas til Salg
Image7 - Villa i Mijas til Salg
Image8 - Villa i Mijas til Salg

Mange af vores bedste boliger er ikke delt med andre mægler kontakte os direkte!

boligerispanien bank image

KONTAKT OS NU OG FÅ EN OPDATERET LISTE OVER BANKSALG!

Tlf: 00 34 635545451

bankrepossessionlist

gs@for-sale-marbella.com

Der er rigtig mange, som søger disse villa’er på Costa del Sol, da de er rigtig svære at finde. Villa’en ligger i Mijas. Mijas er et af Andalusiens mest kendte områder med de hvidkalkede spanske landsbyer, som har over 1 million turister besøgende, hvert år.

Dette er et meget eftertragtet område, da det ligger i skønne fredelige omgivelser, og med kun 25 minutters kørsel fra Malaga lufthavn. Der er kun 5 minutters kørsel til Mijas Pueblo, hvor der er restauranter, banker og en masse forskellige forretninger. Område er et meget populært for turister, så der er rigtig god udlejnings potentiale, og for en villa i denne stil, og denne stand, er den et meget eftertragtet emne for turister. Villa’en koster €398.000 men det føles som at bo i en bolig til €600.000 da den er i en moderne stil og i fantastisk stand.

Den ligger på en stor grund med en vidunderlig åben udsigt over Andalusiens bjerge. Det er fredelige omgivelser, så der er absolut fred og ro til at nyde de dejlige omgivelser, mens man sidder ved den private pool og nyder solen. Villa’en er sydvest vent og der er sol i haven hele dagen.

Beskrivelse: Flot og moderne villa i nærheden af Mijas by. Denne bolig tilbyder 4 soveværelser, 3 badeværelser, fuldt udstyret og nyt køkken, stor stue med og adgang til en flot solrig sydvendt terrasse, privat have og pool. Villa’en er på 2 etager og ligger i et område med andre lignede boliger. Huset nyder et fantastisk udsigt over bjergerne. Huset er ikke så stor, men den grunden er næsten 1500m2

Mijas by er en meget berømte, hygglig landsby fyldt med gode restuaranter og udlejningspotentielle for saadan en villa er altid godt om sommeren.

Få en liste over vores Costa del Sol bank tvangssalg her.

Namn / Navn*

Email*

Telefon*

Villa, lägenhet eller Radhus?

Område?

Priser.
Under €150,000Under €250,000Over €500,000

*Obligatoriska uppgifter


Område (ikke præcis placering)

Kontakt os om denne ejendom

Namn / Navn*

Email*

Telefon*

Angående?

Forespørgsel

*Obligatoriska uppgifter

Del med venner

Share