villa i cabopino til salg

€690,000

Beliggende på strandsiden i Cabopino, sydvendt, totalt gennmerenoveret i en moderne minimalistisk stil på en ca. 1.000 m2 grund.

Denne fantastiske villa har vi netop fået til salg. Der er gåafstand til de smukke strande og den berømte spektakulære havn i Cabopino.

Marmorbelagte gulve af højeste kvalitet overalt i huset. Stuen har gulv-til-loft-vinduespartier fra begge sider. Køkkenet er åben plan og med sit lyse interiør giver det et stort luksøriøst stemningsfyldt rum, badet i sollys. I nederste etage findes stuen med køkken og direkte udgang til have, barbecue område, pool, garage m.v. Derudover er der 2 soveværelser, hvoraf den ene har egen udgang til poolområdet, samt et stort badeværelse.

I øverste etage findes yderligere 2 soveværelser, hvoraf den ene må betragtes som masterbedroom grundet den enorme størrelse og med sin egen udgang til en større terrasse med åben udsigt ud over de omgivende villaer og det øvrige terræn. Endnu et stort badeværelse finder du på denne etage. Trappen mellem de to etager er belagt med samme marmor og sørger for at sammenhængen i villaen er total.

Bagsiden af huset udgør en stor have med diverse frugttræer, trampolin, vaskehus og masser af plads til at boltre sig på. Kodeordet ved denne have er, at den er lavet, så den er ultra nem at holde. Eneste ulempe ved huset er, at der fra denne have kan høres bilstøj fra hovedvejen. De nuværende ejere har lavet garageanlægget om til en selvstændig lejlighed med stue, køkken/alrum 2 soveværelser og 1 badeværelse med egen indgang. Denne enhed vil passe glimrende til familiebesøg, vennebesøg og i særdeleshed til udlejning.

Så alt i alt har vi her en bolig med 6 soveværelser og 3 badeværelser. Denne villa egner sig perfekt til dem, der ønsker at sikre sig succesfuld ferie hver gang i en luksoriøs beliggenhed eller til en familie, der ønsker at bosætte sig permanent i en indflytningsklar villa.

Vi har nøglerne på kontoret, så fremvisninger kan arrangeres ganske enkelt.    gs@boligerispanien.dk   Tlf. 00 34 635545451

 

poolen villa i cabopino
villa i cabopino marbella. poolen
villa i cabopino marbella
strandnær villa i cabopino marbella


Bed om en opdaterede liste over hotte villaer til salg på kysten.

gs@boligerispanien.dk

villa i cabopino marbella
villa i cabopino

/>feriebolig malaga til salg hot liste her!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 


Område (ikke præcis placering)

Kontakt os om denne ejendom

Namn / Navn*

Email*

Telefon*

Angående?

Forespørgsel

*Obligatoriska uppgifter

Del med venner

Share