Lejlighed til salg i Torrequebrada

€450,000

Første række til Middelhavet. Som at kigge ud fra et stort krydstogtskib… dette er fornemmelsen man får ved at kigge ud fra et hvert af værelserne i denne lejlighed. Kun havet og intet andet ses! Fra terrasserne kan man beskue hele kystlinien fra den famøse lystbådehavn i Benalmadena (Puerto Marina) langs kysten til Fuengirola og hele vejen ud til El Faro på vej mod Marbella.

Dette er en fantastisk lejlighed i første række til Middelhavet med nogle charmerende og meget specielle terrasser udformet med megen arkitektonisk kreativitet. En af terrasserne er en stor åben terrasse med jacuzzi. Nyd det boblende vand under den åbne himmel, og beundre de bjergene alt imens du nyder Middelhavets blide “melodi” af bølger, der skylder op på sandstranden neden for dit hjem.

Fra en af de andre terrasser er du igen tilbage på “skibet”, hvor du iagttager Middelhavet og hele kysten. På denne terrasse kan du forberede og nyde en grill-aften via den indbyggede grill. Godt kød, en lækker middelhavssalat, rødvin…. hånd i hånd med Middelhavet….

Du kan også vælge at nyde maden oppå i tårnet fra hvilke der er 360 graders udsigt til bjerge og til Middelhavet.

En privat elevator tager dig direkte op til dørtrinet af dit hjem.

Fællesområdet har spa, fitness, tyrksiks bad og sauna og naturligvis med udsigt fra gulv til loft over Middelhavet. Smukke og velholdte haver med pool og med den samme vidunderlige udsigt udover Middelhavet og langs kysten.

God beliggenhed i forhold nyt indkøbscenter kun et par minutters gang derfra samt kun 3 minutters kørsel centrum af Benalmadena Costa og cirka 10 minutter til Fuengirola. Kun et par hundrede meter fra Torrequebrada golfbane.

En garageplads til bil og en til cykler, motorcykler, knallerter, etc.


Kontakt os om denne ejendom

Namn / Navn*

Email*

Telefon*

Angående?

Forespørgsel

*Obligatoriska uppgifter

Del med venner

Share