Nye Villaer til salg i Marbella Øst

€1,050,000

VILLAER I MARBELLA ØST – NYE VILLAER FRA : 1050000 EUROS

Første fase er allerede udsolgt.

Den anden fase er netop blevet frigivet.

Innovative Property har mange andre villas til salg og også flere gode emner som ikke blive delt med andre mægler kontakte os altid direkte for en fremvisning!

Tlf: 00 34 635545451 gs@boligerispanien.dk

FÅ EN OPDATERET LISTE OVER BANKSALG OG LUKSUS BOLIGER HER!
bankrepossessionlist

Mange af vores bedste boliger er ikke delt med andre mægler kontakte os direkte!

boligerispanien bank image

Villaer Marbella Costa del Sol

Disse villaer har fantastisk potentiale investering. Alle ønsker denne stil villa, men de er ikke mange til salg. Vi mener, at disse villa vil sælge for over 1 million euro, når projektet er afsluttet.

Den første fase som er klar i sommeren 2015 allerede udsolgt. Og den anden fase er netop blevet frigivet. Krisen er nu overstået i Marbella med mængden af salget stigende massivt.

Disse fantastiske villaer ligger på den vestlige side af Rio Real, øst for Marbella by, i et fredligt or roligt område, omringet af et farverigt og flot landskab samt sandstrande. Beliggenheden er utrolig central og tæt på alt, men samtidig fredsfyldt og roligt, så man får her det bedste af begge verdener.

Valget af det moderne og tidsløse design følger de seneste tendenser indenfor boligmarkedet, men er også integreret i visionen omkring dette projekt. Villaerne er designet således at de kombinerer den flotte omkringliggende natur med de moderne arkitektstreger. Ved at mixe natur og tidsløst moderne design, får man her den perfekte kombination af begge – Beliggenheden er fantastisk idet man er tæt på alt, men man får samtidig den rolige og fredsfyldte fornemmelse, idet man er omringet af et flot landskab af oliven træer.

I alle villaerne finder man et gennemgående stilrigt design, som er udført med en enkelt og tidsløst arkitektur. Boligerne er bygget med store vinduer, som bringer masser af naturligt lys ind, store soveværelser og terrasser med masser af plads. Ift. køkkenet, kan man vælge mellem flere forskellige layouts, hvilken giver villaerne et mere personligt præg. Man kan vælge mellem et lukket køkken, delvist åbent eller helt åbent koncept, hvilket giver en stor og rumelig stue.

Villaerne fås med 3 eller 4 soveværelser, 3 eller 4 badeværelser samt et personligt udvalgt design til køkken og stue. Til villaerne får man en rumelig terrasse og pool samt en stor grøn have, som vil være let at vedligeholde samt med masser af plads.
Kort afstand fra disse villaer finder man Marbella centrum, som består af en ny og en gammel bydel – I den nye bydel finder man masser af butikker og restauranter. I den gamle bydel finder man små hyggelige gader, med appelsintræer og hvidkalkede huse, hvor man er omringet af spansk charme.

Ved siden af Marbella finder man den verdenskendte havn Puerto Banus, som dagligt tiltrækker dyre biler – både ferrari og aston martin er blandt navnene her – luksuriøse yachts og masser af fine gourmet restauranter.

Langs kysten i Marbella finder man ligeledes nogle af de bedste og flotteste strande på Costa del Sol.

Alt i Alt er beliggenheden af disse villaer perfekt, da man er tæt på alt, men omringet af stilhed og ro.– Kontakt os nu for en fremvisning!

Få en liste over vores bank tvangssalg her.

Namn / Navn*

Email*

Telefon*

Villa, lägenhet eller Radhus?

Område?

Priser.
Under €150,000Under €250,000Over €500,000

*Obligatoriska uppgifter


Område (ikke præcis placering)

Kontakt os om denne ejendom

Namn / Navn*

Email*

Telefon*

Angående?

Forespørgsel

*Obligatoriska uppgifter

Del med venner

Share