Nye Lejligheder til salg Fuengirola

€186,000

Ultra moderne 2- og 3-værelses lejligheder i Fuengirola på Costa del Sol.

Her en en fantastsik mulighed for at reservere ultra moderne 2- og 3- værelses lejligheder og penthouses før de er færdigbyggende og klar til at overtage i de kommende måneder. Lejlighederne ligger i et eksklussivt kompleks bestående af blot 58 boliger beliggende 800 meter fra togstationen og 1.300 meter fra stranden ved Fuengirola. Málaga lufthavn ligger blot 30 minutters kørsel derfra. Der er et væld af restauranter og shopping center blot minutters kørsel derfra.

En af de største ønsker fra købere af boliger i Spanien er at kombinere det udendørs og det indendørs ved at bruge store vinduer og store terrasser, hvor man kan nyde det fantastiske klima, som Costa del Sol kan byde på.

De seneste 2 år har vi oplevet en gigantisk vækst i efterspørgsel på boliger på Costa del Sol. Mange ejendommæglere på Costa del Sol sprænger egne salgs-rekorder måned efter måned. Megen efterspørgsel fra fransk, belgisk, skandinavisk, og engelsk side, såvel som efterspørgsel fra mere fjerne destinationer. Kravet om ultra moderne minimalistiske boliger er langt større end udbuddet kan levere, hvilket har fået bygherrer og arkitekter i gang med konstruere mindre super moderne komplekser med luksuriøse lejligheder, som har solenergi, udluftningssystemer og isoleringsniveauer, der ikke hidtil har været set på Costa del Sol.  Vi har mange andre boliger til salg i Fuengirola bed om en opdaterede liste på email.

Innovative Property er førende ejendomsmægler på Solkysten har har mange andre nye projekter bed om en opdaterede liste over lignede nye komplekser her!   gs@bolig-int.dk   –  Tel: 00 34 635545451

apartment-communal-area apartment-outside-off-plan-fuengirola bathroom-image-off-plan-costa-del-sol bedroom-image-offplan-property-costa-del-sol gymnasium-image inside-apartment new-build-costa-del-sol-outside-view nice-view-from-apartment-window outside-apartment stunning-vista-apartment-outside

Mange af vores bedste boliger er ikke delt med andre mægler kontakte os direkte!

boligerispanien bank image

Mange af vores bedste boliger deles ikke med andre ejendomsmægler kontakte os altid direkte.

Mere information: Tlf: 00 34 635545451 Email: gs@boligerispanien.dk

Namn / Navn*

Email*

Telefon*

Villa, lägenhet eller Radhus?

Område?

Priser.
Under €150,000Under €250,000Over €500,000

*Obligatoriska uppgifter

 Får også vort nyhedsbreve om tvangssalg – klik her!
bankrepossessionlist


Egenskaber

Område (ikke præcis placering)

Kontakt os om denne ejendom

Namn / Navn*

Email*

Telefon*

Angående?

Forespørgsel

*Obligatoriska uppgifter

Del med venner

Share