Nye lejligheder i Benalmadena til salg -Super lave priser

€168,000

Moderne lejligheder i Benalmadena til salg

Lejligheder til salg i Benalmadena med super lave priser –  2019 – UDSOLGT – ikke flere tilbage.

Dette er et smukt byggeri beliggende i Benalmadena. Komplekset kombinere middelhavsarkitektur og rene moderne linier med fantastisk havudsigt op imod den bjergrige baggrund. Moderne faciliteter møder den perfekte beliggenhed i et sikkert lukket område, som har anlagte haver med fredfyldte picnic miljøer. Disse lejligheder oser af naturligt lys med deres lækre terrasser og tagterrasser, der er oplagte til solbadning eller til at indtage et sent aftermåltid med de spektakulære udsigter.

Der er bygget og færdiggjort med høje standarder. Master bedroom har stilfulde en-siute badeværelser. Til hver lejlighed hører et aflåst opbevaringsrum samt 2 alokerede parkeringspladser.

Kvaliteten på disse lejligheder er langt overlegen de fleste lejligheder, der i dag er til salg I området Benalmadena. De opleves faktisk som langt dyrere lejligheder og skal virkelig ses. Vi er af den opfattelse at de indeholder en excellent investering i og med vi befinder os i et marked med vokseværk, hvormed man får ekstremt meget værdi for sine penge.

Hver lejlighed har fuldt installeret køkken med granitbordplade, kold og varm A/C, beige marmorgulve og overtages med en 10 års struktur-garanti.

BED OM EN BROCHURE I PDF FORMAT HER!

bathroom bedroomother buildingoutside doorview kitchen livingroom outside-seating poolview seating-swimming-pool stunningview verandah-outside viewingroommain

Mange af vores bedste boliger er ikke delt med andre mægler kontakte os direkte!

boligerispanien bank image

Bed om tvangssalgs listen klik her!

Vi kan hjælpe dig med at gøre en god handel.

KONTAKT OS NU OG FÅ EN OPDATERET LISTE OVER BANKSALG OG LUKSUS BOLIGER!

Tlf: 00 34 635545451     gs@bolig-int.dk


Egenskaber

Område (ikke præcis placering)

Kontakt os om denne ejendom

Namn / Navn*

Email*

Telefon*

Angående?

Forespørgsel

*Obligatoriska uppgifter

Del med venner

Share