Nedsat Strand Villa i Marbella

€650,000

RENOVEREDE VILLA 300M FRA HAVET!

Nedsat strandvilla

Før: €1.045.000 til nu KUN €650.000!

Image5 Nedsat Strand Villa i MarbellaImage7 Nedsat Strand Villa i MarbellaImage9 Nedsat Strand Villa i Marbellavilla-el-rosario Nedsat Strand Villa i MarbellaImage10 Nedsat Strand Villa i MarbellaImage11 Nedsat Strand Villa i Marbellavilla-la-chapas Nedsat Strand Villa i Marbellavilla-strand Nedsat Strand Villa i Marbella

Mange af vores bedste boliger er ikke delt med andre mægler kontakte os direkte!

boligerispanien bank image

Villa i Marbella

Denne villa ligger i Øst Marbella, på strand siden hvor dette virkelig er en fantastisk pris! Denne bolig er mere end €130.000 billigere end andre villaer i samme område. Hvis man er på jagt efter en investeringsbolig, som kan lejes ud, er dette en god mulighed, da man nemt kan leje den ud for €2500 / uge i højsæsonen.

Villaen er bygget i åben koncept med privat pool, terrasse og stor have. Der er varm og kold aircondition i hele villaen, som har 3 soveværelser og 3 badeværelser.

Beliggenheden af denne villa er sublim, eftersom den ligger mindre end 5minutters gang fra Hippo Beach, South Beach og Los Cano. Den ligger mindre end 10minutters gang fra supermarkeder og restauranter i El Rosario med nem adgang til Marbella og Puerto Banus, som ligger blot 5minutters kørsel væk.

Få en liste over vores bank tvangssalg her.

Namn / Navn*

Email*

Telefon*

Villa, lägenhet eller Radhus?

Område?

Priser.
Under €150,000Under €250,000Over €500,000

*Obligatoriska uppgifter


Område (ikke præcis placering)

Udskriv PDF

Kontakt os om denne ejendom

Namn / Navn*

Email*

Telefon*

Angående?

Forespørgsel

*Obligatoriska uppgifter

Del med venner

Share