HUS PÅ STRANDEN til salg

€165,000

Hus på stranden til en fantastisk pris

Hus ved stranden Costa del Sol

EJEREN SKAL SÆLGE NU!

HUSK INNOVATIVE PROPERTY HAR MANGE SPECIELLE BOLIGER SOM IKKE DELES MED ANDRE MÆGLER KONTAKTE OS ALTID DIREKTE!

Pris reduceret hus Costa del Sol utrolig pris: €165000

Netop nedsat hus ved havet mellem Puerto Banus og Estepona. Prisen nu på dettee hus er meget lavere end mange andre huse og lejligheder i området. Det betyder netoppe at dette er en fantastisk investeringmulighed med masser af potentiale for enhver, som er åben overfor lidt renovering.

Huset består af 1.5 soveværlser med mulighed for at lave en ekstra uden besvær, 1 badeværelse og privat have med sin egen direkt adgang til stranden.

Huset er bygget i 1 etager; med hav udsigt og pga. belligenheden har huset også en fantastiske udlejningspotentiale. Fra stuen har man direkte adgang til terrassen og haven og igennem en port til stranden.

Dette er en fantastisk investeringmulighed, som hurtigt vil blive solgt, så det handler om at være hurtig, hvis man ønsker at blive ejer af denne villa, med fantastiske muligheder.

Husk at Innovative Property har mange unikke tvangssalg fra banker, som kun vi formidler. Gå ikke glip af de gode tilbud, inden du køber endeligt. Vi kan hjælpe dig med at gøre en god handel.

 


Område (ikke præcis placering)

Kontakt os om denne ejendom

Namn / Navn*

Email*

Telefon*

Angående?

Forespørgsel

*Obligatoriska uppgifter

Del med venner

Share