billigt hus i spanien malaga til salg

€128,000

Billigt hus i Spanien til Salg –  Absolut røverkøb Mijas Golf

Rækkehus i Mijas Golf til spotpris

En oplagt investeringsmulighed – Pris kun 129250 Euros

Rækkehus med 2 soveværelser 2 badeværelser og dejlige udearealer

En fantastisk investeringsmulighed

Dette er et absolut røverkøb. Beliggende et privat aflukket område i Mijas Golf. Moderniseret rækkehus på 110 m2 med to soveværelser og to badeværelser i første række mod golfbanen. Huset indeholder et stort soveværelse med adgang til badeværelse samt endnu et soveværelse og badeværelse. Der er installeret varm/kold aircondition, køkkenet er udskiftet fornyligt, og vandet er drikbart.

Huset er orienteret mod vest med en fantastisk udemiljø med 40 m2 terrasse og en privat have på 50 m2. Inkluderet i prisen er egen parkeringsplads i et underjordisk parkeringsanlæg. Fællesarealerne har store smukke haver og en ny stor swimming pool.

hus i mijas golf til salg billig hus malaga spanien billig hus til salg spanien malaga

 

Vi har også mange andre billig huse til salg i Malaga Spanien. Bed om en opdaterede liste over de bedste røverkøb på Costa del Sol

gs@boligerispanien.dk

Ønsker du flere fotos eller en liste over lignende renoveringsmodne huse på Costa del Sol – send en email eller ring til os, vi hører meget gerne fra dig. Innovative Property har nøglerne til dette hus og mange andre lignende ejendomme.

 


Egenskaber

Kontakt os om denne ejendom

Namn / Navn*

Email*

Telefon*

Angående?

Forespørgsel

*Obligatoriska uppgifter

Del med venner

Share